رهنان اصفهان، ابتدای سال آینده صاحب مرکز اهدای خون می شود

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از راه اندازی مرکز اهدای خون رهنان در ابتدای سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۷۶۷۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸ - 01August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «کیان دهراب‌پور» مدیر کل انتقال خون استان اصفهان امروز  (جمعه)  سخنران پیش از خطبه‌های نمازجمعه رهنان، در بین نمازگزاران جمعه غرب اصفهان ضمن ابراز تشکر از ایثارگری‌های مردم فداکار رهنان در همه عرصه های انقلاب و نظام، اظهار داشت: نهم مرداد روز ملی اهدای خون و پنجاه و یکمین سالروز تاسیس سازمان انتقال خون است و این روز را به آحاد مردم تبریک عرض می‌کنم.

رهنان اصفهان، ابتدای سال آینده صاحب مرکز اهدای خون می شود

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۷۲ هزار نفر به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند که بیش از ۶۰ هزار نفر موفق به اهدای خون شده اند که درصد زیادی از آنها جوانان و بانوان محترم بوده اند.

دهراب پور بیان کرد: از ۲۷ فروردین امسال تاکنون، ذخیره خون استان اصفهان، استاندارد و روزانه بالای ۸ روز بوده که حتی ۶۶ روز از این ایام بالای ۱۲ روز بوده است و این رکورد جدیدی است که مردم ایثارگر استان اصفهان آن را بوجود آورده اند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان اذعان کرد: یکی از مشکلات کنونی انتقال خون استان، کمبود فضای فیزیکی می باشد که با هفت مرکز جدیدی که در حال احداث و راه اندازی می باشد، این مشکل طی یکی دو سال آینده برطرف خواهد شد.

دهراب پور در جمع نمازگزاران غرب اصفهان گفت: احداث مرکز اهدای خون رهنان تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و ان شاء الله ابتدای سال آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

برچسب ها: اصفهان ، رهنان ، نماز جمعه
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار