بازدید میدانی دبیرکل جمعیت هلال احمر از خدمات رسانی به زوار اربعین در مرز خسروی

دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با حضور در مرز رسمی خسروی روند آماده سازی و ارائه خدمات امدادی و درمانی ویژه به زائران اربعین حسینی را مورد ارزیابی میدانی قرار داد.
کد خبر: ۷۶۷۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰ - 02August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «میثم افشار» دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران امروز با حضور در مرز خسروی ضمن بازدید از پایگاه‌های امداد و نجات، آخرین وضعیت آمادگی نیروها و تجهیزات امدادی را بررسی کرد.

بازدید میدانی دبیرکل جمعیت هلال احمر از خدمات رسانی به زوار اربعین در مرز خسروی

این بازدید در راستای اطمینان از ارائه خدمات مطلوب و ایمن به زائران اربعین حسینی و ارزیابی روند آماده سازی پایگاه‌های امدادی جمعیت هلال احمر در مسیر تردد زوار انجام شد.

افشار پس از بررسی میدانی پایگاه مرزی خسروی، برای پیگیری وضعیت خدمات رسانی به زائران در آن سوی مرز، عازم منطقه منذریه عراق شد.

همچنین دبیر کل جمعیت هلال‌احمر از درمانگاه جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در شهر خانقین عراق که بمنظور خدمات رسانی به زائران راه اندازی شده بازدید کرد.

پایگاه ها و درمانگاه‌های فعال در مسیر تردد زائران مرز خسروی به منظور ارتقای سلامت و ایمنی زائران تجهیز شده و جمعیت هلال احمر با بسیج ظرفیت‌های انسانی و تجهیزاتی نقشی موثر در خدمات‌رسانی به زوار ایفا می کند.
همچنین دبیرکل جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با استاندار کرمانشاه در مرز خسروی، راهکارهای ارتقای هماهنگی امدادی و خدمات درمانی را بررسی کرد.

افشار همچنین توان عملیاتی و آمادگی تیم های امدادی و پایگاه‌های هلال احمر در مرز خسروی را مورد ارزیابی قرار داد و از زیرساخت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و حمایتی جمعیت برای ارائه خدمات به زائران بازدید کرد.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک با استاندارکرمانشاه، بر لزوم تقویت هماهنگی‌های بین دستگاهی، ارتقای زیرساخت‌های امدادی، بهبود سطح خدمات فرهنگی و درمانی برای رفاه و سلامت زائران اربعین تاکید کرد.

این بازدید و جلسه مشترک، بخشی از برنامه‌های ارزیابی میدانی جمعیت هلال احمر در آستانه اربعین حسینی است تا شرایط لازم برای ارائه خدمات گسترده و ایمن به زائران فراهم شود و آمادگی استان کرمانشاه برای مدیریت جمعیت زوار ارتقا یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار