کارگران و کارکنان صنایع چوب و کاغذ مازندران در سنگر جهاد اقتصادی هستند

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران گفت: کارگران و کارکنان صنایع چوب و کاغذ مازندران امروز در سنگر جهاد اقتصادی در حال خدمت و مجاهدت هستند.
کد خبر: ۷۶۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹ - 02August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران امروز (شنبه) در دیدار «قاسم محمدی» مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با تسلیت ایام حزن و اندوه آل الله و اربعین حسینی سالروز عملیات‌های مرصاد و والفجر شش را گرامی داشت.

کارگران و کارکنان صنایع چوب و کاغذ مازندران در سنگر جهاد اقتصادی هستند

وی با بیان اینکه دفاع مقدس مظهر ایستادگی مقاومت و پایداری ملت ایران است، افزود: ترویج ارزش‌های دفاع مقدس روحیه جهاد و مجاهدت را در جامعه تقویت خواهد کرد.

سرهنگ سلامی ادامه داد: کارگران و کارکنان صنایع چوب و کاغذ مازندران امروز در سنگر جهاد اقتصادی در حال خدمت و مجاهدت هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران اضافه کرد: تقویت و رشد فضای معنوی و ارزشی در صنایع چوب و کاغذ علاوه بر تقویت روحیه مجاهدت و کار جهادی، بهره‌وری را نیز افزایش خواهد داد.

این مسئول اذعان داشت: انتظار داریم در مناسبت‌هایی، چون هفته دفاع مقدس در صنایع چوب و کاغذ مازندران ستاد بزرگداشت تشکیل و برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام شود.

وی بیان کرد: مراسم سالانه تجلیل و تکریم از رزمندگان، محافل روایتگری و خاطره گویی، معارف دفاع مقدس کارگران به صورت رویداد محور و حضور جمعی از کارگران در مراسم‌های عمومی هفته دفاع مقدس مورد انتظار است.

این مسئول خاطرنشان کرد: مساعدت صنایع چوب و کاغذ مازندران در زمینه تدوین دانشنامه استانی و ۲۰۰ عنوان کتاب سال ۱۴۰۴ یک اقدام ارزشمند و جهادی است.

سرهنگ سلامی گفت: وجود شهید گمنام در صنایع چوب و کاغذ فضای معنوی و باور‌های اعتقادی را در کارگران افزایش خواهد داد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران ثبت فعالیت‌های فرهنگی صنایع چوب و کاغذ در سامانه جامع دفاع مقدس و مقاومت را مورد تاکید قرار داد.

«قاسم محمدی» مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران نیز ضمن ارئه گزارشی از فعالیت‌های حوزه دفاع مقدس و بیان اینکه این مملکت تضمین شده خون شهدا است، بر ضرورت گرامی‌داشت یاد شهدا و دفاع مقدس تأکید کرد.

وی عنوان کرد: مجموعه صنایع چوب و کاغذ مازندران بسیجی‌وار و مجاهدانه در خدمت به نظام و انقلاب اسلامی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها