همدان آماده میزبانی میلیون‌ها زائر اربعین

استاندار همدان با تأکید بر جایگاه راهبردی این استان در مسیر تردد زائران اربعین، گفت: با عبور پیش‌بینی شده ۵ تا ۷ میلیون زائر، همه دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدماتی باید با آمادگی کامل وارد عمل شوند تا ضمن خدمت‌رسانی شایسته، اعتبار و آبروی استان حفظ شود.
کد خبر: ۷۶۷۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱ - 02August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمید ملانوری شمسی» استاندار همدان، امروز (شنبه) در جلسه ستاد اربعین استان اظهار داشت: با توجه به جایگاه راهبردی استان همدان در مسیر تردد زائران اربعین حسینی، لازم است همه دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدماتی با آمادگی کامل وارد عمل شوند تا ضمن خدمت‌رسانی شایسته، اعتبار و آبروی استان حفظ شود.

همدان آماده میزبانی میلیون‌ها زائر اربعین

وی با اشاره به اینکه همدان یکی از پرترددترین استان‌ها در مسیر زائران اربعین است، افزود: برآوردهای مختلف از عبور ۵ تا ۷ میلیون زائر از این استان حکایت دارد. حضور این حجم از جمعیت، هم فرصتی بی‌نظیر برای خدمت‌رسانی است و هم مسئولیتی بزرگ برای حفظ اعتبار و آبروی استان.

استاندار همدان، امنیت را مهم‌ترین اولویت ستاد دانست و گفت: در شرایط کنونی کشور که درگیر جنگ‌های پیچیده اطلاعاتی و رسانه‌ای است، همه مسئولان، موکبداران، هیئتی‌ها و نیروهای اجرایی باید اصول خودمراقبتی را رعایت کنند. پیشگیری بهتر از درمان است و ارتباط مؤثر و مستمر با نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی ضروری است.

وی هشدار داد: دشمنان از فرصت تجمعات بزرگ مانند پیاده‌روی اربعین برای جمع‌آوری اطلاعات بهره می‌برند. عوامل معاند با ظاهری فریبنده وارد می‌شوند؛ بنابراین موکبداران و عوامل میدانی باید هوشیاری کامل داشته باشند.

ملانوری با اشاره به گرمای تابستان و نیاز مبرم به آب، گفت: شرکت آب و فاضلاب مسئولیت تأمین آب را به‌طور کامل بپذیرد. هیچ نارضایتی نباید از این ناحیه ایجاد شود.

وی همچنین تأکید کرد: تأمین برق، به‌ویژه در مسیرهای پرتردد و اطراف موکب‌ها، حیاتی است. مسیرهای تاریک باید آشکارسازی و روشن شوند.

استاندار خواستار پیش‌بینی و تأمین سوخت مورد نیاز موکب‌ها و ناوگان حمل‌ونقل شد و افزود: نباید در لحظات حساس، دغدغه‌ای به نام سوخت باقی بماند.

وی با اشاره به احتمال تهدیدات بیوتروریستی، تصریح کرد: مسئولان یک فرد مشخص را به عنوان مسئول مستقیم نظارت بر مواد غذایی و اقدامات پدافند غیرعامل منصوب کنند. این فرد نباید مسئولیت دیگری داشته باشد و باید دقیقاً بر موارد هشداردهنده متمرکز شود.

ملانوری خطاب به همه دستگاه‌های اجرایی گفت: همه تجهیزات، نیروی انسانی و امکانات دستگاه‌ها باید در خدمت مراسم اربعین قرار گیرد. از تانکر آب گرفته تا کامیون و نیروی اجرایی، هیچکس نباید خساست به خرج دهد.

وی نقش فرمانداران، بخشداران و شهرداران را در مدیریت میدانی بسیار مهم دانست و بر ضرورت سرکشی مستمر و پیگیری از نزدیک تأکید کرد.

استاندار همدان همچنین از جامعه رسانه‌ای، خبرنگاران، عکاسان خبری و روابط عمومی دستگاه‌ها خواست تا نقش خود را در مستندسازی و اطلاع‌رسانی پررنگ‌تر ایفا کنند و گفت: این حماسه مردمی باید به‌درستی منعکس شود تا توان و وحدت مردم برای دشمنان آشکار شود.

ملانوری خواستار آمادگی کامل دستگاه‌های امداد و نجات، هلال‌احمر و مجموعه بهداشت و درمان شد و تأکید کرد: در مناطق پرتردد، حضور عملیاتی و مؤثر این نهادها ضروری است.

وی در پایان متذکر شد: مراسم اربعین امسال باید، چه در داخل استان و چه در سطح ملی، در شأن مردم برگزار شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها