روایت همسر شهیدی که فرزندانش را با یاد رقیه (س) آرام می‌کند

همسر شهید مرآتی گفت: به دنبال هدف قرار گرفتن محل کار همسرم و بی‌خبری از او، دخترم خیلی بی‌قرار بود. آن شب تا صبح از مصیبت‌های حضرت رقیه (س) برای فرزندانم گفتم و تلاش کردم شرایط را مدیریت کنم.
کد خبر: ۷۶۷۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰ - 02August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، در روزهای اخیر، ملت ایران بار دیگر داغدار پرپر شدن ستارگانی شد که در دفاع از شرف، عزت و امنیت این سرزمین جان خود را تقدیم کردند. شهدای مظلوم جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی، با خون پاکشان، برگ تازه‌ای از تاریخ مقاومت را نوشتند.

اما در پس این حماسه، خانواده‌هایی هستند که هر روز با غیبت عزیزشان نفس می‌کشند. مادرانی که اشکشان را پشت لبخند پنهان می‌کنند، پدرانی که قامتشان زیر بار داغ خم می‌شود، همسرانی که در اوج دل‌تنگی باید زینب وار بایستند و فرزندانی که هنوز صدای نفس‌های پدر را در گوششان دارند.

این فرزندان، امروز معنای عاشورا را با تمام وجود لمس می‌کنند و حال و هوای دختربچه‌ای سه‌ساله به نام رقیه را بهتر از همیشه می‌فهمند که در خرابه‌های شام، چشم به راه آغوش پدر بود. آن‌ها اکنون می‌دانند که صبر یعنی چه؟ می‌دانند که شهادت تنها پایان یک زندگی نیست، بلکه آغاز مسیری است که به روشنایی ختم می‌شود.

آن‌ها اشکشان از غم است، اما دلشان از امید لبریز؛ امید به دیدار دوباره، امید به روزی که عدالت وعده داده‌شده بر زمین جاری شود. این صبر و استقامت، نه‌تنها میراث عاشورا که سرمایه فردای ایران است. امروز، هر کودک شهید، پرچم‌دار همان پیامی است که از کربلا تا امروز در گوش تاریخ پیچیده «هیهات من الذلة».

«کامله حمیدی»، همسر شهید مصطفی مرآتی نیز یکی از خانواده‌هایی است که در جنگ تحمیلی همسر و پشت‌وپناه خود را از دست داد و اکنون نازنین زهرای 12 ساله و امیرحسین هفت ساله را در فراق پدر تربیت می‌کند و تلاشش بر آن است که زینب وار بایستد و فرزندانش را نیز قوی و محکم بزرگ کند و تحویل جامعه دهد.

روایت همسر شهیدی که فرزندانش را با یاد رقیه (س) آرام می‌کند

وی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از البرز در خصوص روز حادثه اظهار داشت: همان روزی که ساختمان سپاه استان البرز مورد هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت، من و فرزندانم بسیار نگران و منتظر خبری از سمت مصطفی بودیم اما هر چه به نیمه‌شب نزدیک‌تر می‌شدیم امیدمان برای پیدا شدن و زنده ماندن همسرم کمتر می‌شد.

وی عنوان کرد: دخترم خیلی بی‌قرار بود و من به‌عنوان مادر هر چه در توان داشتم به کار گرفتم اما از بی‌قراری او کم نمی‌شد. بچه‌ها را صدا زدم و آن‌ها را در آغوش گرفتم و گفتم که نمی‌دانیم چه اتفاقی برای پدرتان افتاده و در حال حاضر زنده است یا شهید شده اما اگر شهید شده باشد مانند امام حسین (ع) شهید شده اما قطعاً شرایطش بهتر از اباعبدالله (ع) است.

وی بیان داشت: مدام برای بچه‌ها تکرار می‌کردم که شرایط امروز شما بسیار از شرایط فرزندان امام حسین (ع) بهتر است زیرا یک ایران برای خانواده‌های شهدا احترام قائل هستند و آن‌ها را ارج می‌نهند اما فرزندان امام حسین (ع) را با تازیانه می‌زدند. حضرت رقیه (س) در فراق پدر بی‌تاب بود و امروز شما باید به یاد آن کودک سه‌ساله امام حسین (ع) آرام باشید.

همسر شهید مرآتی ادامه داد: آن شب تا صبح از مصیبت‌های حضرت رقیه (س) برای فرزندانم گفتم و تلاش کردم شرایط را مدیریت کنم. یقین دارم آنچه امروز موجب آرامش فرزندانم شده همان روضه‌ها و تکرار مصائب اهل‌بیت (ع) به خصوص کودک سه‌ساله امام حسین (ع) است.

وی در خصوص خصوصیات اخلاقی همسرش اذعان کرد: شهید مصطفی مرآتی بسیار به کارش اهمیت می‌داد و اهتمام ویژه‌ای در مسیر نظام و انقلاب داشت. حتی آن روز حادثه هم روز کاری او نبود اما با هدف کاهش فشار کاری روی دوش همکارانش در محل کار خود حاضر شد.

همسر شهید مرآتی اظهار داشت: توجه به بیت‌المال یکی از خصوصیات بارز وی بود و هر جا مالی به دستش می‌رسید حتی اگر کوچک‌ترین شبهه‌ای هم داشت آن را وارد زندگی نمی‌کرد و معتقد بود حلال و حرام بودن لقمه‌ای که وارد زندگی شود و سر سفره ما قرار گیرد، در تربیت فرزندانمان نقش مهمی دارد.

وی در پایان خطاب به رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: هزاران مصطفی فدای راه رهبرم، ما همسران شهدا قوی و محکم‌تر از همیشه ایستاده‌ایم و فرزندانمان را با قوت بزرگ می‌کنیم تا آن‌ها نیز در راه انقلاب اسلامی و حفظ آرمان‌های رهبر معظم انقلاب گام بردارند و مانند پدرشان باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار