دستگیری چندتن از مسئولان رامسر به علت رشوه

رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت بخشدار دالخانی، یک عضو شورای بخش و یکی از دهیاران روستا‌های شهرستان رامسر خبر داد.
کد خبر: ۷۶۷۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲ - 05August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به گزارش واصله از دادستانی رامسر و پس از دستگیری عضو شورای بخش دالخانی و دهیار روستا پرونده مربوطه به بخشدار دالخانی در دادسرای مرکز استان تشکیل و بر اساس مستندات و ادله در پرونده طی نیابت واصله به دادسرای رامسر، بخشدار دالخانی نیز دستگیر و با قرار بازداشت موقت راهی زندان شد و هر سه متهم در حال حاضر تحت قرار در زندان به سر می‌برند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

بخشدار دالخانی، عضو شورای بخش دالخانی و دهیار یکی از روستا‌های رامسر دستگیر شدند

وی با بیان اینکه دستگاه قضا با هرگونه فساد اداری و اقتصادی به صورت جدی برخورد می‌کند، خاطرنشان کرد: در برخورد با مفاسد به ویژه مفاسد اداری و تخلفات با کسی تعارف نداریم.

پوریانی بیان کرد: دقت نظر و حرکت بر مدار قانون و پرهیز از هرگونه اقدامی که موجب تضییع حقوق و اموال عمومی می‌شود توسط دهیاران و شورا‌های اسلامی و بخشداران لازم است و در صورت تخلف، برخورد جدی و قاطعانه صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار