کارشناس مسائل غرب آسیا: بحران‌سازی و جنگ‌افروزی رمز بقای رژیم صهیونی است

شکیبایی گفت: رژیم صهیونیستی از سلاح گرسنگی که نقض آشکار قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و اساسنامه رم است بر علیه مردم غزه استفاده می‌کند.
کد خبر: ۷۶۷۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰ - 06August 2025

«مهدی شکیبایی» کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس درخصوص آخرین وضعیت و شرایط جنگ غزه، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی توانایی این را نداشت که از طریق اقدام نظامی به اهداف سه‌گانه معروف خود در غزه دست پیدا کند. لذا با استفاده از ابزار سلاح گرسنگی اهداف شوم خود را دنبال می‌کند. 

شکیبایی: بحران‌سازی، کلید بقای رژیم صهیونیستی در منطقه است

کارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: تا امروز کمک‌های زیادی به نوار غزه شده، اما رژیم صهیونیستی اجازه نمی‌دهد این کمک‌ها به دست مردم غزه برسد. از طرف دیگر «مصر» نظارت و کنترل خود بر گذرگاه «رفح» را متوقف کرده و اعتقاد دارد که این گذرگاه در اختیار رژیم صهیونیستی است. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ارتش «اسرائیل» گذرگاه «رفح» را تحت تسلط خودش گرفته است. این در حالی است که صد‌ها کامیون کمک‌های مردمی برای نوار غزه آمده ولی رژیم صهیونیستی اجازه نمی‌دهد که این کمک‌ها به دست مردم و ساکنان غزه برسند.

شکیبایی اضافه کرد: شرایط کنونی جنگ در غزه به صورتی است که رژیم صهیونیستی از فاز حمله نظامی به این باریکه عبور کرده است، زیرا این روش دیگر با گذشت چیزی نزدیک به دو سال کارساز نیست. بر همین اساس، مشاهده می‌کنیم که این رژیم اشغالگر و نامشروع با روش‌های دیگری در تلاش است تا سرنوشت غزه را به آن صورتی که می‌خواهد تغییر بدهد. برای همین هم رژیم صهیونیستی از سلاح گرسنگی که نقض آشکار قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و اساسنامه رم است بر علیه مردم غزه استفاده می‌کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: تداوم محاصره نوار غزه، نقض صریح کنوانسیون چهارم ژنو است که اشاره دارد رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور اشغالگر حق گرسنگی دادن مردم کشور اشغال شده را ندارد و وظیفه دارد، تمامی مایحتاج اولیه را در اختیار آنها قرار بدهد.

وی تصریح کرد: با توجه به مجموع شرایط و مسائل داخلی که رژیم صهیونیستی در آن قرار گرفته، وضعیت برای این رژیم بسیار سخت و دشوار شده است. ضمن اینکه سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا این جنگ تمام نمی‌شود؟ پاسخ در این است که چون اگه یک حد پایانی برای این جنگ پیدا شود، مشکلات در داخل رژیم سر باز خواهد کرد و در فروپاشی رژیم صهیونیستی نقش بزرگی خواهد داشت.

شکیبایی تصریح کرد: به دلیل مسائل و موضوعات مطرح شده باید گفت که نه تنها رژیم صهیونیستی این جنگ علیه نوار غزه را تمام نمی‌کند؛ بلکه پرونده‌های دیگری را ازجمله حمله به سوریه، تجاوز به لبنان و حمله به جمهوری اسلامی را باز می‌کند. زیرا همانگونه که گفته شد بقای رژیم صهیونیستی در تولید بحران است و شما شک نکنید که پایان این بحران‌ها به معنای این است که در داخل رژیم صهیونیستی اتفاقات بزرگی خواهد افتاد که قطعاً در تاریخ این رژیم اشغالگر و نامشروع بی‌سابقه خواهد بود.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها