حزب‌الله نسبت به خطر تبدیل بحران لبنان به درگیری داخلی هشدار داد

در آستانه نشست دولت لبنان درباره سلاح مقاومت، حزب‌الله نسبت به خطر انحراف بحران کنونی از مسیر مقابله با رژیم صهیونیستی به سمت اختلافات داخلی هشدار داد.
کد خبر: ۷۶۷۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸ - 05August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «علی فیاض» عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان در سخنانی اظهار داشت: حزب‌الله لبنان نسبت به تلاش‌هایی که ممکن است بحران موجود را از چارچوب نزاع با رژیم صهیونیستی به سمت درگیری‌های داخلی بکشاند، هشدار می‌دهد و تاکید می‌کند که بدترین سناریو، تبدیل مشکل از لبنانی-صهیونیستی به لبنانی-لبنانی است.

حزب‌الله نسبت به خطر تبدیل بحران لبنان به درگیری داخلی هشدار داد

طبق گزارش شبکه المیادین، علی فیاض در جریان دیدار با «جبران باسیل» رئیس جریان ملی آزاد لبنان تأکید کرد انسجام موضع داخلی لبنان در برابر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه در خصوص الزام آن به خروج از خاک لبنان، توقف تجاوزات و آزادی اسرا، می‌تواند به‌عنوان راهی برای تدوین راهبردی جهت خروج از بحران فعلی عمل کند.

وی با هشدار نسبت به خطرات فراطائفه‌ای، گفت: چالش‌هایی که کشور با آن مواجه است، نه مختص به یک گروه است و نه محدود به یک منطقه؛ بلکه کل لبنان در معرض خطرات حاکمیتی و حتی وجودی قرار دارد.

فیاض ضمن تأکید بر اینکه لبنان نباید از منافع ملی خود صرف‌نظر کند، خواستار اتخاذ موضعی رسمی، متحد و واحد در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی شد.

او همچنین خاطرنشان کرد که حزب‌الله و جریان ملی آزاد بر سر این موضوع توافق دارند که فرصتی برای ساختن دولت وجود دارد، اما مانع اصلی در برابر روند بازسازی و بازیابی حاکمیت، اشغالگری رژیم صهیونیستی است.

نماینده حزب‌الله افزود: توافق نظری میان دو طرف درباره راهبرد ملی از جمله موضوع سلاح مقاومت وجود دارد، و این دیدگاه‌ها چندان از هم دور نیستند.

فیاض در ادامه بر اهمیت برگزاری انتخابات پارلمانی در موعد مقرر و بدون تأخیر تأکید کرد.

لبنان امروز در لحظه‌ای محوری در تاریخ سیاسی خود قرار دارد. جلسه کابینه امروز که در بعبدا برگزار می‌شود، می‌تواند چالش‌برانگیزترین نقطه در رابطه با موضوع حاکمیت ملی تلقی شود، به‌ویژه از آنجایی که صاحبان قدرت به صراحت، تسلیم کامل خود را در برابر خواسته‌های قیمومیت خارجی، آمریکایی و سعودی نشان داده‌اند. خواسته‌هایی که تنها در خدمت منافع رژیم صهیونیستی هستند.

رایزنی‌های سیاسی ساعاتی پیش از جلسه دولت لبنان در کاخ بعبدا برای رسیدن به اجماع در مورد سلاح حزب‌الله ادامه دارد. این امر به ویژه با توجه به تنش‌هایی که در خیابان‌های لبنان شروع به افزایش کرده و شب گذشته، دوشنبه، در ضاحیه جنوبی بیروت خود را نشان داد، صادق است. این امر با توجه به فشار‌ها و هشدار‌های خارجی و داخلی در مورد پیامد‌های «تصمیمات خاکستری» صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار