به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، «علی سروش» رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه امروز در جلسه ستاد اربعین استان با بیان اینکه تمام بیمارستانهای مسیر تردد زوار اربعین در استان در آماده باش هستند، اظهار داشت: دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی استان هم تامین شده است.
وی با اشاره به استقرار ۵۴ دستگاه آمبولانس در طول مسیر تردد زوار از ورودی استان در کنگاور تا مرز خسروی، اظهار کرد: اورژانس پیش بیمارستانی استان آمادگی دارد در صورت وقوع حوادث در کوتاهترین زمان به زوار خدمات رسانی کند و دو فروند بالگرد نیز در نظر گرفته شده تا در مواقع لزوم در ماموریت های اورژانسی به کار گرفته شوند.
سروش به افتتاح مرکز فوریت های پزشکی و خدمات سلامت در پایانه مرزی خسروی در سال گذشته و خدمات رسانی به حدود ۱۵ هزار نفر از زوار اشاره کرد و گفت: امسال نیز این مرکز آماده خدمات رسانی به زوار است.
وی به برپایی دو اتاق سرد در نقطه صفر مرزی هم اشاره کرد و گفت: با توجه به گرمای هوا و احتمال گرمازدگی افراد، دو اتاق سرد در مرز خسروی برای خدماتدهی به زوار راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به تمهیدات بهداشتی در نظر گرفته شده هم اشاره کرد و گفت: در ایام اربعین ضمن آموزش موارد بهداشتی به موکبداران، بر طبخ و توزیع مواد خوراکی و بهداشتی توسط موکبها هم نظارت خواهد شد.
وی مراقبتهای نظام سندرمیک در پایانه مرزی خسروی، آموزش مسائل بهداشتی به زائران در پایانه مرزی خسروی و نظارت بر جمع آوری پسماندهای به جا مانده را از دیگر اقدامات بهداشتی انجام شده در ایام اربعین عنوان کرد.
انتهای پیام/