مراسم اربعین شهدای اقتدار استان کرمان برگزار شد

غروب ۱۴ مرداد مراسم چهلم شهدای اقتدار و ۱۲ شهید استان در حسینیه ثارالله کرمان با حضور خانواده شهدا، مردم و مسئولان برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۸۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳ - 06August 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار «محمدعلی نظری» فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در مراسم چهلمین روز شهادت ۱۰ پاسدار کرمانی در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، که در یک مقر نظامی یزد به شهادت رسیدند، با اشاره به رشادت‌های شهدای جنگ اخیر اظهار داشت: پاسداران شهید کرمان به دنبال دفاع از تمامیت ارضی و میهنشان رفتند و خانواده‌ها از اینکه خون فرزندانشان برای این مرز و بوم ریخته، احساس غرور می‌کردند.

مراسم اربعین شهدای اقتدار استان کرمان برگزار شد

وی با اشاره به روحیه بالای خانواده شهدای اقتدار بیان کرد: در صحبت با خانواده‌ها و براساس صحبت‌های این پاسداران در روز‌های جنگ متوجه شدیم که فرزندان این مرز و بوم مثل رزمندگان دفاع مقدس با چه روحیه و انگیزه‌ای، جانانه کار می‌کردند و شاید در شبانه‌روز دو ساعت نمی‌خوابیدند و از کشورشان دفاع کردند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری درباره نسل جوان و رشادت و دفاع محکم آنها از کشور تصریح کرد: در جنگ اخیر دیدیم مردم که پیروز واقعی جنگ بودند، در مقابل فریب و عملیات روانی دشمن جواب منفی دادند و پای نظام و انقلاب ایستادند و شهدا به همین شکل با رشادت و فداکاری، تمام وقت خود را در مأموریت و مسئولیتشان گذاشتند و به آرزوی والای خود رسیدند.

وی اظهار کرد: ایستادگی مردم و فرزندانشان در دفاع از وطن نشان می‌دهد دشمن همواره در محاسبات خود اشتباه می‌کند و مردم و رزمندگان ما همواره مدافع خاک و وطنشان خواهند بود.

در این مراسم دختر شهید کاظمی (از پاسداران شهید سپاه ثارالله استان کرمان) دلنوشته‌ای را خطاب به پدرش قرائت کرد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار