میزبانی نوشهر از مراسم استانی تجلیل از خبرنگاران مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از برگزاری مراسم استانی تجلیل از خبرنگاران مازندران به میزبانی شهرستان نوشهر خبر داد.
کد خبر: ۷۶۸۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴ - 06August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محمد محمدی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز (چهارشنبه) در حاشیه نخستین همایش انجمن صنفی مدیران رسانه‌های خبری و مجازی شهرستان آمل که در تالار بزرگ اهورا برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی خبرنگاران و همه فعالان حاضر در حوزه اطلاع رسانی و نیز بیمه خبرنگاران که نیاز به بازنگری جدی دارد با هدف راستی آزمایی در هر دو بخش در حال انجام است تا افراد واجد شرایط در لیست بیمه‌ای و عضویت خبرنگاری قرار گیرند.

میزبانی نوشهر از مراسم استانی تجلیل از خبرنگاران مازندران

 نوشهر میزبان مراسم استانی تجلیل از خبرنگاران مازندران

وی به برگزاری مراسم استانی تجلیل از خبرنگاران مازندران که در شهرستان نوشهر برگزار می‌شود، اشاره کرد و گفت: این مراسم صبح سه‌شنبه ۲۱ مرداد به میزبانی این شهرستان برگزار می‌شود. 

وی با بیان اینکه این مراسم با حضور و سخنرانی «الیاس حضرتی» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت برگزار خواهد شد، گفت: همچنین برخی میهمان‌های دیگر نیز سخنران این مراسم هستند و از چند چهره پیشکسوت خبری استان با حضور مدیران استانی و جامعه بزرگ خبری مازندران تکریم خواهد شد.

واریز هدیه ویژه روز خبرنگار به حساب خبرنگاران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از واریز هدیه ویژه روز خبرنگار به حساب همه خبرنگاران عضو خانه مطبوعات و‌ «ای رسانه» تا ۱۹ مرداد خبر داد و اذعان داشت: این هدیه همه ساله از سوی مجموعه استانی تأمین و به حساب خبرنگاران استان واریز می‌شود.

محمدی اضافه کرد: البته این هدیه ویژه، با نامه استاندار مازندران به همه فرمانداران شهرستان‌ها، دستور داده شده تا مراسم تجمیعی در شهرستان‌ها برای تجلیل از خبرنگاران برگزار شود.

 مازندران جزء ۵ استان دارای بیشترین تعداد رسانه‌های خبری

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین با اشاره به اینکه از نظر وضعیت و کمیت رسانه‌ای، این استان در میان پنج استان برتر کشور قرار دارد، گفت: در حال حاضر ۱۹ روزنامه، ۳۰۰ پایگاه خبری و ده‌ها هفته نامه، دوهفته نامه، ماهنامه فعالیت رسانه‌ای و اطلاع رسانی دارند.

محمدی بیان کرد: خوشبختانه اقبال فعالان رسانه‌ای مازندران برای راه اندازی پایگاه‌های خبری افزایش داشته است.

ثبت نام ۳۵۲ خبرنگار در سامانه رسمی «ای رسانه»

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تأکید براینکه برای ساماندهی خبرنگاران، باید در سامانه رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد «ای رسانه» نام نویسی و مدارک مورد نیاز خودشان را برای فعالیت در هر بخش ثبت کنند، تأکید کرد: بر اساس داده‌های آماری، تاکنون ۳۵۲ خبرنگار در این سامانه مدارک و عضویت خود را ثبت کردند.

محمدی اضافه کرد: علاوه بر این ۵۴۶ خبرنگار مازندرانی نیز در حال حاضر عضو خانه مطبوعات هستند و با احتساب بسیج خبرنگاران و صداوسیما در حال حاضر بیش از ۸۰۰ خبرنگار در مازندران در حوزه تولید اخبار و فعالیت‌های رسانه‌ای مشغول هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار