حمایت از رسانه‌های مجوزدار براساس رتبه‌بندی در دستور کار دولت است

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه براساس اطلاعات سامانه جامع رسانه‌های کشور، ۱۰ هزار خبرنگار و ۱۳ هزار مدیرمسئول داریم، گفت: دولت حمایت از رسانه‌های مجوزدار را براساس رتبه‌بندی در دستور کار جدی دارد.
کد خبر: ۷۶۸۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵ - 08August 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «محمدرضا نوروزپور» معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، گیلان را از مباهات ایران دانست و با اشاره به اسامی و شخصیت‌های بزرگ این خطه، اظهار داشت: هوشنگ ابتهاج (سایه) از شاعران بنام ایران زمین است که موسیقی زبان فارسی در اشعارش درخشش دارد.
حمایت از رسانه‌های مجوزدار براساس رتبه‌بندی در دستور کار دولت است
وی میرزا کوچک جنگلی را یکی از دلاورمردان خطه گیلان دانست که برای عزت و استقلال و آزادگی این کشور با استبداد و استعمار مبارزه کرد و افزود: میرزا ۱۰۰ سال پیش دریافت که در کنار میدان و دیپلماسی، ضلع سومی به نام «رسانه» لازم است و لذا نشریه جنگل را چاپ کرد.
 
معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه میرزا کوچک برای تبیین اهداف نهضتش به سمت رسانه رفت، گفت: نشریه جنگل با آگاهی رسانی درباره این قیام در برابر جنگ شناختی دشمن ایستاد لذا رسانه‌ها علاوه بر پرداختن به تاریخ مبارزات میرزا، به معرفی بخش‌های نادیده از زندگی سردار بزرگ جنگل بپردازند.
 
نوروزپور یاد و خاطره مرحوم کیومرث صابری (گل آقا) را زنده نگه دانست و بیان کرد: گل آقا در دل مشکلات دهه ۶۰ با استفاده از روش‌های جدید و طنازی خاص خودش، دل مردم را شاد می‌کرد و با نقد اخلاق مدارانه مسئولان، به تبیین مسائل جامعه می‌پرداخت.
 
وی هوشنگ ابتهاج، میرزا کوچک و گل آقا را سه نماد گیلان و ایران دانست که روزنامه نگاری آنان را به هم وصل می‌کند و افزود: رسانه جایگاه مهمی دارد و باید اخلاق و رسانه را در کنار هم قرار دهیم.
 
معاون وزیر ارشاد با بیان اینکه براساس اطلاعات سامانه جامع رسانه‌های کشور، ۱۰ هزار خبرنگار و ۱۳ هزار مدیرمسئول داریم، خاطرنشان کرد: در همه کشور‌ها از رسانه‌های رسمی حمایت می‌شود و دولت نیز حمایت از رسانه‌های مجوزدار را براساس رتبه‌بندی در دستور کار جدی دارد.
 
وی رتبه بندی رسانه‌ها را براساس سابقه و عائله دانست و تاکید کرد: اگرچه برخی از رسانه‌ها موج آفرین هستند، اما در ارائه حمایت‌های دولتی باید به اولویت‌ها توجه کنیم؛ دولت باید از رسانه‌های رسمی حمایت کند تا این رسانه‌ها بتوانند در برابر اخبار جعلی و باج نیوز‌هایی که هدف آگاهی رسانی و آگاهی بخشی ندارند، بایستند. در غیر این صورت عرصه خبر را به رسانه‌های انفرادی بدون مجوز واگذار کرده‌ایم که مرجعیت خبر را از استان و کشور خارج می‌کنند.
 
نوروزپور با اشاره به چهار برابر شدن فرایند صدور مجوز نشریه و پایگاه خبری و مجله و ماهنامه و... در دهه اخیر، اضافه کرد: یارانه کاغذ و اینترنت برای رسانه‌ها همانند کالای اساسی مهم است و دولت باید رسانه را در کنار میدان و دیپلماسی قرار دهد تا مرجعیت خبر در جنگ شناختی به دست بیگانه نیفتد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها