عراق طرح رژیم صهیونیستی برای تسلط کامل بر غزه را محکوم کرد

رئیس پارلمان عراق اقدامات رژیم صهیونیستی با هدف کشتار، گرسنگی و کوچاندن بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه در غزه را محکوم کرد.
کد خبر: ۷۶۸۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲ - 09August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محمود المشهدانی» رئیس پارلمان عراق در سخنانی با محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی که با هدف کشتار، گرسنگی و کوچاندن بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه در غزه صورت می‌گیرد، اظهار داشت: ما با اهتمام، آنچه در غزه از کشتار، گرسنگی و کوچ اجباری در حق بیش از دو میلیون بی‌گناه رخ می‌دهد را دنبال می‌کنیم و آن را لکه ننگی بر انسانیت به شمار می‌آوریم. خون کودکان و زنان و سالمندان، جهان را به حق و عدالت می‌خواند و سکوت شرم‌آور آن را آشکار می‌کند.

المشهدانی: طرح رژیم صهیونیستی برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم

المشهدانی بیان کرد: ما به شدت، طرح جنایتکارانه‌ای که رژیم صهیونیستی برای کنترل کامل بر نوار غزه و اشغال آن اعلام کرده است را محکوم می‌کنیم. این امر، نقض آشکار و روشن تمامی حقوق و منشورها و هنجارهای بین‌المللی و تجاوز وحشیانه در حد نسل‌کشی و جنایت‌های جنگی به شمار می‌آید و نابخشودنی است.

رئیس پارلمان عراق در ادامه، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل این جنایت‌ها دانست و افزود: ما جامعه جهانی، شورای امنیت و سازمان ملل را مسئول کامل اخلاقی و قانونی می‌دانیم و به این نهادها هشدار می‌دهیم تداوم این سکوت، به معنای شراکت مستقیم در این جنایت است.

وی بیا کرد: ما از این نهادها می خواهیم که اقدام فوری و جدی برای توقف تجاوز، شکستن محاصره، حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی، پاسخگو کردن سران رژیم اشغالگر در محاکم بین‌المللی مربوطه و پایان دادن فوری این اشغال بدون هیچ‌گونه شروط و مصالحه به عمل آورند.

المشهدانی همچنین بر موضع ثابت و حمایت شدید عراق از حقوق تاریخی و مشروع ملت فلسطین و در رأس آن پایان دادن به اشغال و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

رئیس پارلمان عراق عنوان کرد: غزه، تسلیم نخواهد شد و فلسطین پیروز خواهد شد. هرچقدر هم که زمان ظلم طولانی باشد، اما اشغالگری بی‌تردید نابودشدنی است.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار