خبرنگاران در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها ایستاده‌اند

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، با بیان اینکه خبرنگاران در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها قرار دارند، گفت: در جنگ غزه بیش از ۲۰۰ خبرنگار و در جنگ ۱۲ روزه اخیر ۱۲ خبرنگار شهید شدند که این نشان‌دهنده آزادمنشی و ایستادگی آنان در برابر ظلم است.
کد خبر: ۷۶۸۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶ - 09August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مظاهر مجیدی» فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در گرامیداشت روز خبرنگار و مجمع سالانه اعضاء بسیج رسانه استان، اظهار داشت: خبرنگاران در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها قرار دارند و در انعکاس حقایق و مظلومیت ملت‌ها، به‌ویژه مردم فلسطین، جانفشانی می‌کنند.

خبرنگاران در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها ایستاده‌اند

وی با اشاره به نقش خبرنگاران در انعکاس مظلومیت مردم فلسطین افزود: در جریان جنگ غزه، بیش از ۲۰۰ خبرنگار به شهادت رسیدند و در جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز ۱۲ خبرنگار شهید شدند. این فداکاری‌ها نشان‌دهنده آزادمنشی و ایستادگی در برابر ظلم است.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان تأکید کرد: دشمنان با برآوردهای اطلاعاتی غلط، جنگ ۱۲ روزه را به راه انداختند و با اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی، بهانه‌جویی کردند. وی افزود: بیانیه هفت‌ماده‌ای رهبر معظم انقلاب تکلیف همه اقشار، از نخبگان تا خبرنگاران، را در این زمینه مشخص کرد و بر لزوم تبیین اهداف و واقعیت‌های جنگ تأکید داشت.

سردار مجیدی همچنین از حضور پرشور مردم در این جنگ یاد کرد و گفت: مردم با حضوری ۱۸۰ درجه خلاف انتظار دشمن، از نظام و رهبری حمایت کردند و اجازه ندادند توطئه‌های داخلی و خارجی به نتیجه برسد.

وی با اشاره به نقش استان همدان در این رویداد، اظهار داشت: در این جنگ، استان همدان ۵۶ شهید تقدیم انقلاب کرد که برخی از آنان در خارج از استان به شهادت رسیدند. این ایثارگری مسئولیتی سنگین بر دوش ما گذاشته است.

فرمانده سپاه همدان در پایان از همه خبرنگاران، مسئولان و فعالان رسانه‌ای که در ۵۰ روز گذشته و به‌ویژه در روزهای حساس جنگ برای امیدبخشی و اطلاع‌رسانی دقیق به مردم تلاش کردند، قدردانی کرد و بر ادامه این مسیر تأکید کرد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار