فعالیت ۲۲ کمیته در ستاد اربعین استان قم

فعالیت ۲۲ کمیته در ستاد اربعین استان قم دبیر ستاد اربعین قم از فعالیت ۲۲ کمیته در زمینه‌های بهداشتی، امنیتی، سلامت، اسکان، پذیرایی و ... همزمان با ایام پیاده روی اربعین خبر داد.
کد خبر: ۷۶۸۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳ - 09August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، رضا شکارچی دبیر ستاد اربعین قم امروز در گفتگویی اظهار داشت: در این ستاد دو محور اصلی اسکان و تغذیه زائران و اعزام آنان و مواکب به کشور عراق دنبال می‌شود و کمیته‌های ستاد به عنوان پشتیبان این دو محور فعالیت دارند.

فعالیت ۲۲ کمیته در ستاد اربعین استان قم

وی افزود: این ستاد از خردادماه ۱۴۰۴ تشکیل شده و شامل ۲۲ کمیته فعال در زمینه‌های بهداشتی، امنیتی، سلامت، اسکان، پذیرایی و سایر حوزه‌هاست و تمامی پیش‌بینی‌های لازم برای خدمات‌رسانی به زائران انجام شده است.

دبیر ستاد اربعین قم عنوان کرد: در بازه یک ماهه از پنج صفر تا پنج ربیع‌الاول، ۴۵۵ هزار نفر در استان قم اسکان یافته‌اند و برای امسال با افزایش حدود ۱۰ درصدی پیش‌بینی می‌شود این تعداد به بیش از ۵۰۰ هزار نفر برسد.

شکارچی درباره مراکز اسکان زائران بیان کرد: علاوه بر حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و آستان مقدس امامزاده سید جمال‌الدین (ع)، ۴۰ مدرسه در مناطق مختلف استان با هماهنگی آموزش و پرورش برای پذیرش زائران آماده شده‌اند. همچنین پویش «بیت الحسین‌ها» و کمک‌های مردمی برای اسکان در منازل خصوصی نیز فعال است.

دبیر ستاد اربعین قم ادامه داد: تاکنون حدود ۷۰ هزار نفر برای سفر به کشور عراق اعزام شده‌اند که این رقم نسبت به سال گذشته که ۱۵۲ هزار نفر بود، روند مشابهی دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد اعزام صورت گیرد.

دبیر ستاد اربعین قم در خصوص جابجایی زائران تأکید کرد: تمامی آمادگی‌ها فراهم شده و کمبودی در زمینه حمل و نقل وجود ندارد.

شکارچی با اشاره به مواکب گفت: ۱۴۶ موکب آموزش دیده در قم فعالیت می‌کنند که حدود ۸۰ درصد از تجهیزات آنها به عراق و در مسیر‌های زیارتی منتقل شده است.

دبیر ستاد اربعین استان قم در پایان افزود: خدمات‌رسانی به زائران تنها محدود به شهر قم نیست و در بقاع متبرکه استان که در مسیر زائران قرار دارند نیز اسکان و تغذیه ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین