اعزام ۱۵۳۰ مبلغ حوزه علمیه خراسان به اربعین حسینی

رئیس اداره ساماندهی و شبکه‌سازی مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان گفت: هزار و ۵۳۰ نفر از طلاب خواهر و برادر حوزه‌های علمیه خراسان در مسیر پیاده‌روی اربعین به ارائه خدمات دینی، فرهنگی و تبلیغی می‌پردازند.
کد خبر: ۷۶۹۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶ - 10August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «اصغر نوروزی» رئیس اداره ساماندهی و شبکه‌سازی مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان اظهار داشت: از هزار و ۵۳۰ نفر از طلاب اعزامی به اربعین حسینی ۸۹۰ مبلغ و مبلغه بصورت کاروانی و ۶۴۰ زائر مبلغ داوطلبانه فعالیت دارند.

اعزام ۱۵۳۰ مبلغ حوزه علمیه خراسان به اربعین

وی ادامه داد: زائران مبلغ به شکل انفرادی ضمن زیارت، وظیفه پاسخگویی به شبهات دینی و تبیین معارف حسینی را عهده‌دار هستند.

رئیس اداره ساماندهی و شبکه‌سازی مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: بخشی از این مبلغان در قالب گروه‌های جهادی تبلیغی با برنامه‌ریزی متمرکز فعالیت دارند.

به گفته حجت‌الاسلام نوروزی، بخشی دیگر در قالب دیگر طرح‌های تبلیغی فعال هستند.

وی افزود: برپایی نماز جماعت در مسیر پیاده‌روی، تقویت فضای معنوی زائران، پاسخگویی چهره به چهره به سؤالات و شبهات اعتقادی را از جمله عرصه‌های فعالیت مبلغان حوزه علمیه خراسان در این ایام عنوان کرد.

رئیس اداره ساماندهی و شبکه‌سازی مبلغان معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان دیگر اقدامات مبلغان را شامل برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تربیتی ویژه کودکان و نوجوانان، سخنرانی با محوریت معارف اربعین و نیز خدمت‌رسانی رفاهی و بهداشتی در موکب‌ها و ایستگاه‌های استراحت عنوان کرد.

حوزه علمیه خراسان با هزار و ۲۰۰ سال قدمت و حدود ۴۰ هزار طلبه در حال آموزش در ۱۴۶ مدرسه علمیه تحت نظر ۲ هزار استاد، پس از حوزه علمیه قم دومین مرکز حوزوی ایران است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار