رسالت خبرنگاری، آگاهی بخشی و آگاه سازی جامعه/ خبرنگاران، پل ارتباطی پلیس با جامعه هستند

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران
کد خبر: ۷۶۹۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲ - 10August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «مسعود تقدیسی» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران امروز (یکشنبه) در آئین تجلیل از خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار در سالن شهید سلیمانی ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید «محمود صارمی» و تبریک روز خبرنگار، اظهار داشت: شما خبرنگاران صدا‌های واقعی مردمی هستید که مسئولان را به چالش می‌کشند.

رسالت خبرنگاری، آگاهی بخشی و آگاه سازی جامعه/ خبرنگاران، پل ارتباطی پلیس با جامعه هستند

وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه به کسی بدهکار نیستند، بلکه به‌عنوان پشتوانه مردمی، اطلاع رسانی دقیقی را در برقراری امنیت و ایجاد احساس امنیت دارند، افزود: ما یک سری بزنگاه‌های تاریخی داریم که بهترین استفاده از آنها برای خبرنگاران ضرورت دارد، چرا که آنها رسولان خداوند در آگاهی‌بخشی هستند.

سرهنگ تقدیسی با ارائه گزارشی از عملکرد چهار ماهه فرماندهی انتظامی استان مازندران در همه حوزه‌های مختلف ماموریتی، ادامه داد: بالغ بر ۸۷۳ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ داشتیم که از این تعداد ۳۵۸ هزار تماس عملیاتی و ۳۷۵ هزار تماس هم راهنمایی و ارشاد از پلیس بوده که شاهد افزایش ۸ درصدی کل تماس‌ها بوده‌ایم.

وی به اقدامات پلیس در طرد اتباع غیرمجاز در سطح استان در سال جاری اشاره و اضافه کرد: در چهار ماهه سال ۱۴۰۴ در طرح جمع آوری و طرد اتباع غیرمجاز ۱۶ طرح اجرا که در اجرای این طرح‌ها ۱۷ هزار و ۲۲۸ تبعه غیرمجاز از کشور طرد شدند که با رشد ۱۷ درصدی همزاه بوده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به موضوع سرقت، گفت: همه ما به نوعی طعم تلخ سرقت را چشیده‌ایم و کسی از آن مصون نبوده است تا جایی که با وجود همه اقدامات پیشگیرانه باز هم شاهد آن هستیم فلذا ضرورت دقت و حفظ اموال و سرمایه از سوی همه شهروندان در کنار اقدامات پیشگیرانه پلیس از اهمیت خاصی برخوردار است.

افزایش ۱۱ درصدی کشفیات سرقت

این مسئول اقدامات پلیس در حوزه‌های مقابله‌ای و پیشگیرانه را دلیلی بر کاهش هشت درصدی وقوع انواع سرقت‌ها در استان دانست و بیان کرد: در طی این مدت شاهد افزایش ۱۱ درصدی کشفیات سرقت بوده‌ایم.

وی همچنین به کاهش پنج الی ۱۱ درصدی وقوع سرقت‌های در حوزه سرقت منزل، خودرو، موتورسیکلت و سرقت‌های خرد اشاره کرد.

سرهنگ تقدیسی با بیان اینکه دستگیری در حوزه وقوع قتل نگاه و رویکرد پیشگیرانه است، عنوان کرد: در چهار ماهه امسال شاهد ۱۷ فقره وقوع قتل در استان بوده‌ایم که نسبت به سال قبل ۳۷ درصد کاهش داشته است و از مجموع این قتل‌ها ۱۲۴ درصد کشف شده که مربوط به سال‌های قبل بوده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس مازندران از کاهش چشمگیر وقوع جرایم خشن در حوزه‌های مختلف از جمله چاقوکشی و تیراندازی در سطح استان خبر داد و اذعان داشت: با اقدامات خوب و اشراف اطلاعاتی پلیس استان، شاهد برخورد و مقابله جدی با این دست از مجرمان در سطح استان هستیم.

این مسئول با اشاره به دستگیری بیش از هشت هزار سارق در طی چهار ماهه امسال از افزایش ۷۳ درصدی کشفیات کلاهبرداری و ۶۱ درصدی کشفیات در حوزه جعل اسناد خبر داد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تصادفات درون شهری، سهم عابران پیاده ۱۸ نفر و سهم موتورسیکلت سواران هفت نفر بوده از کاهش ۱۸ تا ۵۰ درصدی این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

سرهنگ تقدیسی به افزایش آمار‌ها در صدور گواهینامه، تعویض پلاک و اوراق کردن خودرو‌های فرسوده در استان اشاره و اظهار داشت: در مجموع تصادفاتدرون و برون شهری شاهد کاهش ۲۲ درصدی تصادفات فوتی و ۱۱ درصد تصادفات جرحی بوده‌ایم که از این تعداد در حوزه متوفیان تصادف ۲۳ درصد کاهش داشته‌ایم.

کشف یک تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس مازندران به کشف یک تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر اشاره در سطح استان اشاره کرد و افزود: در طول مدت چهار ماهه امسال بیش از سه هزار خرده فروش مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند که برای مقابله با پدیده شوم سوء مصرف موادمخدر نیاز به کار فرهنگی از سوی دستگاه‌های متولی امر است.

وی از هدایت یک هزار و ۴۲۶ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد استان خبر داد و بیان کرد: در حوزه پلیس فتا نیز در سال جاری دو هزار و ۳۱۱ فقره جرم به وقوع پیوست که نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد افزایش وقوع و در حوزه کشفیات نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش کشف داشته‌ایم.

سرهنگ تقدیسی با اشاره به اجرای هشت مرحله طرح برخورد و مقابله با اراذل و اوباش در چهار ماهه امسال از افزایش ۱۹ درصدی دستگیری‌ها اراذل و اوباش سطح دار و ۳۶ درصدی اراذل و اوباش نوظهور خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به خدمات پلیس مهاجرت و گذرنامه استان مازندران در خدمات دهی به زائران اربعین حسینی در سال جاری از صدور ۴۴ هزار جلد گذرنامه از ابتدای سال تاکنون خبر داد و افزود: یکی از اقدامات ویژه پلیس گذرنامه، صدور گذرنامه از طریق سامانه «پلیس من» بوده که متقاضیان می‌توانند در سریع‌ترین زمان ممکن، گذرنامه خود را دریافت کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران به عملکرد پلیس پیشگیری ن در چهار ماهه امسال خبر داد و اذعان داشت: در حوزه جلب و دستگیری مجلوبین و متهمان از مجموع ۱۹ هزار اوراق برگ جلب، بیش از ۱۰ هزار متهم دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی با اشاره به تشکیل بیش از ۷۰ هزار فقره پرونده طی ۴ ماهه امسال در کلانتری‌های استان، گفت: بیش از ۱۷۸ هزار شهروند با مراجعه به کلانتری‌ها و پاسگاه‌های سطح استان خدمات انتظامی دریافت کردند.

احداث یک هزار و ۱۲۶ واحد منزل سازمانی

سرهنگ تقدیسی، تأکید کرد: در حوزه بدرقه متهمان و زندانیان توسط ماموران انتظامی در کلانتری و پاسگاه‌ها، بیش از ۴۰ هزار متهم و سه هزار زتدانی توسط مأموران انتظامی بدرقه شدند.

وی با اشاره به احداث یک هزار و ۱۲۶ واحد منزل سازمانی با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی در حال ساخت برای کارکنان در سطح استان، گفت: ۷۲ نفر از کارکنان انتظامی و ۴۰ نفر از رزمندگان دوران دفاع مقدس به همراه خانواده هایشان به صورت رایگان به ترتیب به سفر عتبات عالیات و مشهد مقدس اعزام شدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران در پایان با بیان اینکه قدردان زحمات، صبوری، جسارت و تعهد حرفه‌ای شما خبرنگاران هستیم، گفت: روز خبرنگار را صمیمانه تبریک می‌گویم و برای یکایک شما آرزوی سلامتی، عزت، اثرگذاری بیشتر را از خداوند متعال مسئلت دارم.

در پایان این مراسم کیک یادبود روز خبرنگار توسط دو خبرنگار رسانه‌های محلی برش داده شد و همچنین هدایای روز خبرنگاران به آنان اهدا شد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار