امیر نعمتی: کسب آمادگی برای مقابله با دشمن یک مطالبه عمومی است

جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: آمادگی تنها محدود به نیرو‌های مسلح نیست، بلکه یک مطالبه عمومی است، در عین حال ملت ایران در جنگ ترکیبی نشان داد که می‌تواند در کنار نیرو‌های مسلح، از تمامیت ارضی و استقلال کشور دفاع کند.
کد خبر: ۷۶۹۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵ - 11August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در بازدید از بیمارستان ۵۵۱ ارتش در تربت حیدریه که روز گذشته انجام شد، اظهار داشت: دشمن سال‌ها تلاش کرد تا با حضور در افغانستان و عراق، ایران را تحت فشار قرار دهد، اما نتوانست به اهداف خود برسد. در جنگ اخیر نیز تصور می‌کرد در مدت کوتاهی به پیروزی دست یابد، اما با مقاومت رزمندگان و مردم مواجه شد.

کسب آمادگی برای مقابله با دشمن یک مطالبه عمومی است/ دشمن صهیونی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بصورت عیان وارد میدان شد

وی با تاکید بر لزوم آمادگی بیشتر در همه زمینه‌ها، خاطرنشان کرد: آمادگی تنها محدود به نیرو‌های مسلح نیست، بلکه یک مطالبه عمومی است، در عین حال ملت ایران در جنگ ترکیبی نشان داد که می‌تواند در کنار نیرو‌های مسلح، از تمامیت ارضی و استقلال کشور دفاع کند.

جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به ضرورت افزایش آمادگی دفاعی در برابر تهدیدات دشمن، گفت: دشمن در جنگ ۱۲ روزه اخیر بصورت عیان وارد میدان شد و آمریکا مستقیماً درگیر شد، اما با مقاومت و هوشیاری ملت و نیرو‌های مسلح، نقشه‌هایشان ناکام ماند.

امیر نوذری همچنین با اشاره به اهمیت ایمان و روحیه جهادی در مقابله با دشمن، گفت: در دهه آخر صفر، باید از فرصت‌های معنوی برای تقویت بنیه دفاعی استفاده کنیم. تجهیزات مهم است، اما آنچه ما را در برابر دشمن مستحکم نگه می‌دارد، ایمان و تعهد قلبی است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با قدردانی از زحمات کادر درمان و مسئولان بیمارستان ۵۵۱ ارتش، تصریح کرد: بازسازی این بیمارستان در زمان کوتاه، نمونه‌ای از تلاش‌های خالصانه برای خدمت به مردم و نیرو‌های مسلح است.

جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در پایان با تشکر از همه دست‌اندرکاران امنیت و خدمات‌رسانی در کشور، تاکید کرد: امنیت امروز ایران نتیجه مجاهدت‌های ملت و نیرو‌های مسلح در ۴۰ سال گذشته است و همچنان با وحدت و هوشیاری از این دستاورد‌ها محافظت کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار