دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عاشقانه و مجاهدانه ایستاد

ارشد آجا در استان مازندران گفت: دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عاشقانه و مجاهدانه ایستاد و کلاس آموزش را تعطیل نکرد.
کد خبر: ۷۶۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۶ - 12August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران دوشنبه در سفر به نوشهر با دریادار دوم عرشه «ابوطالب مطلبی» فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عاشقانه و مجاهدانه ایستاد

دریادار دوم عرشه «ابوطالب مطلبی» فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: این دانشگاه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عاشقانه و مجاهدانه ایستادند و کلاس آموزش را تعطیل نکردند.

وی با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت هفته دفاع مقدس، گفت: این دانشگاه در بحث ترویج و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پیشتاز است.

امیر مطلبی از برگزاری یادواره خلبانان شهید «عباس بابایی» و «حسین لشگری» به عنوان یکی از برنامه‌های در آستانه هفته دفاع مقدس یاد کرد که اخیرا به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار