جزئیات طرح جدید مصر و قطر برای آتش‌بس در غزه

یک منبع آگاه به جزئیات طرح جدید ارائه شده از سوی میانجی گران در قبال غزه اشاره کرد.
کد خبر: ۷۶۹۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰ - 12August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، یک منبع آگاه به اسکای نیوز عربی گفت که میانجی گران مصری و قطری با مشارکت ترکیه یک طرح جدید ارائه داده‌اند که قرار است به رهبران جنبش حماس نیز تقدیم شود.

جزئیات طرح جدید مصر و قطر برای آتش‌بس در غزه

در صورت موافقت حماس با این طرح، میانجی گر آمریکایی نیز آن را بررسی کرده و به رژیم صهیونیستی ارائه می‌دهد.

طرح مذکور بر آزادی تمام اسرای صهیونیست و تحویل دادن اجساد دیگر اسرا در برابر آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی تاکید دارد.

همچنین بر اساس این طرح، حماس باید با نقشه بازاستقرار نظامیان صهیونیست تحت نظارت کشور‌های عربی و آمریکا تا زمان دستیابی به یک راهکار در قبال سلاح این جنبش و حضور آن در نوار غزه موافقت کند!

در این طرح به ورود به مرحله انتقالی و متوقف شدن فعالیت‌های مسلحانه حماس و آغاز مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش بس دائمی اشاره شده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار