به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، «علی احمدنیا» رئیس امور اطلاعرسانی شورای اطلاعرسانی دولت امروز (سهشنبه) در همایش استانی گرامیداشت روز خبرنگار مازندران که در مجتمع گل نرگس شهرستان نوشهر برگزار شد، به ماجرای ۱۲ روزه جنگ و دفاع مردانه ایران اشاره کرد و اظهار داشت: از مازندران و گیلان بیش از دیگر استانها میزبان بودند و جانانه پای ایران ایستادند قدردانی میکنم.
وی افزود: از فعالان رسانهای نیز قدردانی میکنم که با هر نگاه سیاسی در همین ۱۲ روز جنگ تحمیلی پای کار بودند.
احمدنیا تأکید کرد: شعار رئیس جمهور در انتخابات صدای بیداران باشیم بنابراین تلاش میکنیم این امر محقق شود.
رئیس امور اطلاعرسانی شورای اطلاعرسانی دولت گفت: انتصاب مدیران با سواد رسانهای از مهمترین اقدامات و برنامههای دولت چهاردهم است.
وی عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن هفته دولت انتطار میرود بیش از گذشته امید آفرینی کنید و دشمنان تلاش دارند تا امید را از مردم بگیرند.
انتهای پیام/