فرمانده نیروهای عالی دفاع ملی آفریقای جنوبی از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید کرد

ارتشبد رودزانی مافوانیا فرمانده نیرو‌های عالی دفاع ملی آفریقای جنوبی و هیئت همراه از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید کردند.
کد خبر: ۷۶۹۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸ - 12August 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، ارتشبد «رودزانی مافوانیا»، فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید و با امیر سرتیپ «ولیوند زمانی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

فرمانده نیروهای عالی دفاع ملی آفریقای جنوبی از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید کرد

امیر سرتیپ حسین ولیوند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، گفت: از مواضع شجاعانه و حکیمانه آفریقای جنوبی نسبت به رژیم صهیونیستی بسیار خوشحالم و باعث افتخار من و همکارانم است.

وی افزود: تشکر می‌کنم از دولت و کشور آفریقای جنوبی در حمایت از مردم مظلوم غزه و امیدوارم این بازدید سرآغازی برای روابط نظامی دو کشور باشد.

فرمانده دافوس اظهار داشت: ما نظامی هستیم و لباس رزم بر تن داریم ولی امیدوارم صلح در دنیا حاکم باشد با این حال ما بعد از جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، آمادگی خود را برای مواجه با هر دشمنی، افزایش دادیم.

وی با اشاره به ایستادگی کارکنان این دانشگاه خاطرنشان کرد: من خودم تجربه جنگ با رژیم بعث عراق را به مدت ۸ سال دارم و در این جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل در کنار بقیه همکارانم و سایر دانشجویان این دانشگاه ایستادیم و در این راه شهید هم دادیم.

امیرسرتیپ ولیوند ضمن اشاره به ماموریت دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: این دانشگاه از کشور‌های مختلفی دانشجو می‌پذیرد و امیدواریم در این شرایط از کشور آفریقای جنوبی هم دانشجو و هم تبادل استاد داشته باشیم و مایلیم در این دوره جدید که در شهریور ماه (سپتامبر) آغاز می‌شود از کشور آفریقای جنوبی دانشجو داشته باشیم.

در ادامه ارتشبد رودزانی مافوانیا ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: همان طور که مشخص است دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از ظرفیت‌های علمی بسیار بالایی برخوردار است و ما هم اشتیاق فراوانی به همکاری نظامی با این دانشگاه داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات رژیم صهیونیستی پرداخت و تصریح کرد: نقض حاکمیت و تجاوز به حریم کشور جمهوری اسلامی ایران که توسط اسرائیل انجام شد از نظر ما به شدت محکوم است.

وی افزود: ما همچنین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم می‌کنیم و امیدواریم جوامع بین‌المللی هر چه سریع‌تر راهکاری برای مقابله با این تجاوزات بیندیشند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار