حجت الاسلام فاطمی: شهدای مدافع حرم، ادامه‌دهندگان راه امام حسین(ع) در عصر حاضرند

نماینده ولی فقیه در استان گفت: ملت ایران با الهام از این مکتب، در برابر قدرت‌های جهانی ایستاده و شهدای مدافع حرم، نماد این ایستادگی‌اند.
کد خبر: ۷۶۹۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸ - 12August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، در آیین معنوی تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی، نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، با ایراد سخنانی پرشور، جایگاه شهدا را در امتداد راه اهل بیت (ع) و مکتب عاشورا توصیف کرد.

حجت الاسلام فاطمی: شهدای مدافع حرم، ادامه‌دهندگان راه امام حسین(ع) در عصر حاضرند

امام جمعه شهرکرد با اشاره به فضای نورانی مراسم و حضور خانواده‌های شهدا، گفتند: امروز افتخار داریم در کنار مزجع شریف شهدای مدافع حرم، با ارواح مطهر آنان تجدید عهد و پیمان کنیم. این شهدا با خون خود، راه امام حسین (ع) را در عصر حاضر زنده نگه داشتند.

نماینده ولی فقیه در استان با استناد به فرمایشات امام حسین (ع) در روز عاشورا، افزود امام حسین (ع) فرمودند: من مرگ در راه خدا را جز سعادت نمی‌دانم و زندگی با ظالمان را جز خواری نمی‌دانم. شهدای مدافع حرم نیز با همین نگاه، مرگ در راه حق را بر زندگی در ذلت ترجیح دادند.

وی با تأکید بر اینکه مکتب امام حسین (ع) مکتب عزت، شجاعت و مقاومت است، خاطرنشان کرد: ملت ایران با الهام از این مکتب، در برابر قدرت‌های جهانی ایستاده و شهدای مدافع حرم، نماد این ایستادگی‌اند. آنان با حضور در جبهه‌های مقاومت، از حریم اهل بیت و مرزهای اعتقادی کشور دفاع کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار