مدیر کل کمیته امداد استان زنجان خبر داد؛

پرداخت ۷۰ درصدی تسهیلات کمیته امداد به اشتغال

«روشن سرشت» گفت: ۷۰ درصد از تسهیلات پرداخت شده به مددجویان در حوزه وام اشتغال است.
کد خبر: ۷۶۹۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۰ - 12August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «جعفر روشن‌سرشت» امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان در محل سالن جلسات این اداره، ضمن تقدیر از خبرنگاران و تلاش‌های آنان در مسیر امر خطیر اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی در جامعه، اظهار داشت: برای رفع شبهه از نگاه جامعه که تصور می‌کنند کمک‌هایی که به کمیته امداد می‌کنند برای کودکان غزه صرف می‌شود باید اعلام کنیم از نظر شرعی کمک‌ها و زکات جمع‌آوری شده در هر شهر را مجاز به هزینه در همان شهر هستیم و حتی یک ریال از کمک‌های مالی را در منطقه یا شهر دیگری صرف نمی‌کنیم.

پرداخت ۷۰ درصدی تسهیلات کمیته امداد به اشتغال

وی در ادامه تأکید کرد: کمک‌هایی که به غزه ارسال می‌شود مبالغی است که در قالب پویش‌هایی با عنوان «کمک به کودکان غزه» جمع آوری می‌شود و خارج از آن پویش‌ها سایر کمک‌های جمع آوری شده توسط هر نهاد خیریه‌ای از جمله کمیته امداد در راستای رفع مسائل نیازمندان حوزه مربوطه در همان شهر جمع آوری کمک‌ها مصرف می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اصل تخصیص منابع محدود به نیاز‌های نامحدود جامعه زیرپوشش، تصریح کرد: یکی از چالش‌های بزرگ ما این است که با منابع محدود قادر به پاسخگویی و رفع تمام مشکلات جامعه هدف نیستیم با این حال سعی شده تا حدی رضایت ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه سامانه سخا، ابراز کرد: ثبت اطلاعات افراد زیرپوشش در این سامانه تا حد بسیاری در را توزیع متوازن کمک‌ها به جامعه هدف موثر بوده، چون گاهی گزارش می‌شد فردی از چند موسسه خیریه کمک دریافت کرده ولی فردی که نیاز بیشتری داشته مغفول مانده است.

روشن‌سرشت در تشریح ۱۳۶ نوع خدمات این اداره کل در استان، افزود: سال قبل بیش از ۳ هزار فرصت شغلی با نتیجه دادن ۹۵ درصد از وام‌های پرداختی ایجاد شد و در امر تامین مسکن هم ۱۱۶۷ واحد ساخت یا مقاوم سازی شد.

وی با اشاره به اینکه هدف از پرداخت نقدی کمک‌ها، توانمندسازی و ایجاد فرصت شغلی است، بیان کرد: ۷۰ درصد از تسهیلات پرداخت شده به مددجویان در حوزه وام اشتغال و ۳۰ درصد به نیازمندان دارای توان کار که زیرپوشش نیستند پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه تلاش داریم در آغاز سال تحصیلی جدید ۷ هزار دانش آموز زیرپوشش با حفظ کرامت و روان آسوده تحصیل را آغاز کنند، ابراز کرد: در صورت شناسایی و معرفی نیازمندان توسط معتمدان محلی کمک‌های لازم ضمن حفظ کرامت نفس و عزت به آنها ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار