سرهنگ امیری‌مقدم:

تکمیل موزه دفاع مقدس قزوین با همت همگانی محقق می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین گفت: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت باید با مشارکت همه دستگاه‌ها، شهرداری‌ها و خیرین انجام شود و هر شهرداری بخشی از فازهای توسعه‌ای آن را بر عهده گیرد.
کد خبر: ۷۶۹۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۵ - 13August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، سرهنگ پاسدار محمد امیری‌مقدم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین در چهلم‌ونهمین جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس و مقاومت استان، اظهار داشت: «موزه دفاع مقدس و مقاومت، میراث مشترک همه مردم استان است و تکمیل آن باید با همت همگانی و استفاده از همه ظرفیت‌ها صورت گیرد. در این مسیر، حضور خیرین و مشارکت فعال شهرداری‌ها بسیار ضروری است و هر یک از شهرداری‌ها می‌توانند مسئولیت بخشی از فازهای توسعه‌ای موزه را بر عهده گیرند.»

تکمیل موزه دفاع مقدس قزوین با همت همگانی محقق می‌شود


وی با قدردانی ویژه از شهرداری قزوین به‌عنوان یکی از همراهان اصلی در ساخت و پیشبرد پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت، تأکید کرد: «شهرداری قزوین در این سال‌ها همواره یاری‌گر این حرکت فرهنگی و ارزشی بوده و امیدواریم این روند با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.»
سرهنگ امیری‌مقدم همچنین از استاندار قزوین به‌دلیل حمایت‌های ویژه در ساخت و تکمیل موزه و پشتیبانی از برنامه‌های فرهنگی دفاع مقدس تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود با تداوم این حمایت‌ها، موزه به یکی از مراکز برجسته فرهنگی و هویتی کشور تبدیل شود.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین با اشاره به ضرورت ایجاد مرکز تحقیقات حوزه دفاعی در موزه تصریح کرد: «مکان این مرکز در طرح‌های توسعه‌ای پیش‌بینی شده و برای ساخت آن، همه باید پای کار باشند.»
وی ادامه داد: «تمام شهرها، روستاها و اقشار مختلف که در دوران جنگ تحمیلی ۸ ساله رژیم بعث علیه ایران و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران نقش‌آفرینی کرده‌اند، باید اسناد و مدارک خود را برای بهره‌گیری در موزه ارائه کنند تا این گنجینه ملی کامل شود.»

تکمیل موزه دفاع مقدس قزوین با همت همگانی محقق می‌شود


سرهنگ امیری‌مقدم در پایان پیشنهاد داد: «به پاس قدردانی از مجاهدت‌های سردار بزرگ اسلام، سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده فقید هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرزند افتخارآفرین قزوین، اتوبان آبیک–قزوین به نام ایشان مزین شود.»
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار