به نمایندگی از سرلشکر ایزدی صورت گرفت
عیادت جمعی از مسئولان نیروهای مسلح از همسر شهید بابایی
هیئتی به نمایندگی از معاون امور راهبردی و اشراف فرماندهی معظم کل قوا با حضور در خانواده شهید بابایی، از همسر این شهید سرافراز ارتش اسلام عیادت کردند.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، هیئتی به سرپرستی سردار داود غیاثیراد، از سوی سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی معاون امور راهبردی و اشراف فرماندهی معظم کل قوا با حضور در منزل شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی، ضمن پاسداشت تلاشهای این شهید والامقام، از همسر شهید بابایی عیادت کرده و با اهدای لوح تقدیری به امضای سرلشکر ایزدی، از زحمات این بانوی ارجمند و فداکار تجلیل به عمل آمد.

همچنین در این دیدار از «سلما بابایی» فرزند شهید بابایی که کارگردانی، تهیهکنندگی و نویسندگی دو فیلم سینمایی «همپرواز» و فیلم مستند «سانتریفیوژ سلامت» را انجام داده، قدردانی و مقرر شد که در مراسمی به مناسبت سوم خرداد از این فرزند شهید نیز تجلیل شود.
لینک کپی شد
نظر شما


