امام جمعه مهرشهر: مساجد، خط مقدم جهاد فرهنگی و سد محکم در برابر نفوذ دشمن‌اند

امام جمعه مهرشهر با اشاره به جایگاه بی‌بدیل مساجد در هدایت فرهنگی و اجتماعی جامعه، نفوذ دشمن را خطری جدی اما پیچیده دانست و تأکید کرد: بازگشت جدی به مساجد و احیای کارکردهای اصیل آن، مهم‌ترین راهکار مقابله با تهدیدات نرم و جنگ شناختی دشمن است.
کد خبر: ۷۷۰۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹ - 16August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین رضائی، امام جمعه مهرشهر، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت تقوا، اظهار داشت: یاد مرگ از مهم‌ترین عوامل بیداری انسان است و موجب کاهش دلبستگی به دنیا می‌شود. وی افزود: یادآوری پایان حیات، مسیر زندگی دنیوی و اخروی را برای انسان روشن می‌کند.

امام جمعه مهرشهر: مساجد، خط مقدم جهاد فرهنگی و سد محکم در برابر نفوذ دشمن‌اند

خطیب نماز جمعه مهرشهر، با گرامی‌داشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز در ۲۶ مرداد ۱۳۶۹، این روز را نماد ایمان، مقاومت و پیروزی ملت ایران در برابر جبهه متحد کفر دانست و گفت: نسل جوان باید بداند که هشت سال دفاع مقدس، با وجود همه کمبودها، به‌واسطه ایمان و ایستادگی مردم و رزمندگان، به پیروزی رسید.

وی همچنین به کودتای ۲۸ مرداد اشاره کرد و آن را سند تاریخی خیانت آمریکا علیه ملت ایران دانست و تصریح کرد: ذات آمریکا بر پایه خیانت، سلطه‌طلبی و شرارت است؛ بنابراین امید بستن به چنین دشمنانی، اشتباهی راهبردی است.

امام جمعه مهرشهر در ادامه با اشاره به روز جهانی مسجد و روز وقف، احیای نقش و کارکرد مساجد را از مهم‌ترین وظایف نهاد‌های فرهنگی دانست و گفت:سازمان اوقاف، حوزه‌های علمیه، بسیج، و نهاد نماز جمعه باید با اجرای دقیق سند تعالی مسجد، در رفع مشکلات سخت‌افزاری و اقتصادی آن تلاش کنند.

وی افزود: مساجد باید پایگاه محله‌محور برای تعالی فرهنگی و اجتماعی باشند و حمایت از امامان جماعت، بخشی ضروری از این مسیر است.

حجت‌الاسلام رضائی با بیان اینکه مساجد خط مقدم جهاد فرهنگی در برابر نفوذ دشمن هستند، به موضوع نفوذ به‌عنوان یک راهبرد دشمن پرداخت و گفت:نفوذ دشمن امروزه پیچیده‌تر شده و از ابزار‌های مدرن سایبری، عوامل انسانی پنهان و نقاط آسیب‌پذیر داخلی بهره می‌برد.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی اخیر دشمن علیه ایران اظهار داشت: «دشمن با استفاده همزمان از روش‌های سنتی و مدرن، جنگ ۱۲ روزه‌ای را با هدف تضعیف امنیت، باور‌ها و انسجام ملی طراحی کرد.»

امام جمعه مهرشهر تأکید کرد: نفوذ دو نوع دارد؛ موردی و جریانی. نفوذ جریانی خطرناک‌تر است چرا که ذهنیت‌ها و باور‌های مردم و مسئولان را هدف می‌گیرد و می‌تواند سال‌ها به‌صورت نامحسوس ادامه یابد.

وی همچنین رسانه‌ها، فضای مجازی و جریان‌های فکری معارض را از ابزار‌های اصلی این نوع نفوذ دانست و خواستار هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان در برابر این تهدید بلندمدت شد.در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین رضائی با قدردانی از تلاش‌های نیرو‌های امنیتی کشور در شناسایی عوامل نفوذ، تأکید کرد:تقویت نقش مساجد در جامعه، بازگشت به معنویت و انسجام فرهنگی، مهم‌ترین راه‌حل برای خنثی‌سازی پروژه‌های دشمن است.

انتهای پیام/

برچسب ها: البرز ، کرج ، دفاع پرس
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار