بازدید نمایندگان مردم گیلان در مجلس از روند تکمیل موزه دفاع مقدس

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان به همراه تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس از روند تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان گیلان بازدید کردند.
کد خبر: ۷۷۰۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳ - 17August 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «سلمان زارع» رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان و نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس ابراهیم نجفی نائب رئیس کمسیون عمران و نماینده محترم مردم شهرستان‌های آستانه اشرفیه، دکتر مهرداد گودرزوند چگینی عضو کمسیون تلفیق و نماینده محترم شهرستان رودبار از روند تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت بازدید کردند.
بازدید نمایندگان مردم گیلان در مجلس از روند تکمیل موزه دفاع مقدس
 در جریان این دیدار، ضمن بررسی راهکار‌های گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان، بر لزوم حمایت از برنامه‌ها و فعالیت‌های مرتبط با حفظ و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس تأکید شد. همچنین نمایندگان بر همکاری همه‌جانبه با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان در مسیر تقویت هویت ملی و تاریخی نسل‌های آینده تاکید کردند.
 
رییس مجمع نمایندگان استان گیلان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه عوامل موزه دفاع مقدس و مقاومت گفت: اقدامات خوبی انجام شده و بسیاری از آمار و ارقام مستندات ارائه شده برای خود بنده نیز بسیار بدیع و جذاب بود و لیکن در کنار اقدامات و طراحی‌های هنری و فرهنگی از فناوری‌های روز دنیا نیز نباید غافل شد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس مقطع بسیار درخشانی از تاریخ ایران اسلامی است که بایستی این میراث گران‌بها و گنج عظیم با هنر و فناوری روز دنیا استخراج و به نسل‌های بعدی منتقل شود و الحمدالله مجموعه موزه دفاع مقدس در این مهم برنامه ریزی خوبی انجام شده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار