امیر خاموشی: مقاومت آزادگان برگرفته از فرهنگ عاشورایی است

فرمانده هوانیروز ارتش، مقاومت آزادگان را برگرفته از فرهنگ عاشورایی دانست و گفت: آزادگان، گنجینه‌هاى ارزشمندى هستند که در درون آن‌ها، فرهنگ انسان‌ساز دوران اسارت نهفته است.
کد خبر: ۷۷۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸ - 18August 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «قاسم خاموشی» فرمانده هوانیروز ارتش در آیین گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی که در ستاد این یگان برگزار شد، اظهار داشت: بیست و ششم مردادماه، یادآور فداکاری‌ها، جانبازی‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان، آزادگان و ایثارگران عزیز و نمایانگر صبر و بردباری خانواده‌های معظم این عزیزان است.

امیر «خاموشی» فرمانده هوانیروز ارتش

امیر سرتیپ دوم خاموشی با بیان اینکه مقاومت ایثارگران و آزادگان برگرفته از فرهنگ عاشورایی است، افزود: آزادگان، گنجینه‌هاى ارزشمندى هستند که در درون آن‌ها، فرهنگ انسان‏‌ساز دوران اسارت نهفته است.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به رشادت‌های خلبانان و کارکنان هوانیروز ارتش در طول هشت سال دفاع مقدس یادآور شد: هوانیروز ارتش ۲۵ آزاده و ایثارگر سرافراز دارد که پنج نفر از آن‌ها در دوران اسارت به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: خلبانان و کارکنان غیور هوانیروز نه‌تنها در دوران دفاع مقدس، بلکه پس از آن نیز همواره کارنامه‌ی درخشانی از خود به جای گذاشته‌اند.

امیر خاموشی در پایان، سالروز بازگشت غیورمردان سرافراز، اسوه‌های تقوا، صبر و استقامت، یادگاران هشت سال دفاع مقدس را به تمام آزادگان عزیز ایران اسلامی به ویژه آزادگان و ایثارگران سرافراز هوانیروز ارتش صمیمانه تبریک گفت.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار