روایت تصاویر از دیدار مسئولان استانی با آزاده سرافراز«محمود حمزه»
ه مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگران و در راستای تکریم و تجلیل از مقام شامخ آزادگان جمعی از مسئولان استان سمنان به دیدار آزاده «محمود حمزه» از آزادگان سرافراز دوران دفاع مقدس رفتند.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از سمنان، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگران و در راستای تکریم و تجلیل از مقام شامخ آزادگان، حجتالاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولیفقیه در استان سمنان، سردار «عباس مطهری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان و سید رضی نبوی چاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان با حضور در منزل آزاده محمود حمزه از آزادگان سرافراز دوران دفاع مقدس با وی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، مسئولان ضمن ارج نهادن به ایثارگریها و فداکاریهای این آزاده گرانقدر، از صبر و پایداری وی در سالهای اسارت بهعنوان الگویی ارزشمند برای نسلهای امروز و آینده یاد کردند.
آزاده سرافراز نیز در سخنانی با اشاره به خاطرات سالهای سخت اسارت، بر ضرورت پاسداشت آرمانهای شهدا و تداوم راه ایثار و مقاومت تأکید کرد.
این دیدار در فضایی صمیمی برگزار شد از مقام والای این آزاده گرانقدر تجلیل به عمل آمد.