آزادگان خاش تجلیل شدند

همزمان با ۲۶ مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، آئین باشکوه تجلیل از آزادگان سرافراز شهرستان خاش با حضور فرماندار، ائمه جمعه شیعه و سنی، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۰۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷ - 18August 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، همزمان با ۲۶ مرداد ماه، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، آئین باشکوه تجلیل از آزادگان سرافراز شهرستان خاش با حضور فرماندار، ائمه جمعه شیعه و سنی، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.

آزادگان خاش تجلیل شدند

در این مراسم دو تن از آزادگان و جانبازان سرافراز، «احمد امیری‌فرد» و «علی‌اکبر ارجمندی»، با بازگویی خاطراتی از روز‌های تلخ اسارت و شکنجه‌های دشمن بعثی، بر صبر، امید و استقامت به عنوان رمز پیروزی یاد کردند و از یاران شهید خود تجلیل نمودند.

این مراسم با اهدای لوح سپاس و یادبود به آزادگان شهرستان خاش پایان یافت.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار