خدمت به زائران اربعین توفیقی الهی است

نماینده ولی فقیه در استان همدان، با بیان اینکه حضور در موکب‌ها و خدمت به زائران اربعین توفیقی الهی است، گفت: باید قدر این فرصت را دانست و فعالیت‌های فرهنگی را با قدرت ادامه داد.
کد خبر: ۷۷۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳ - 18August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان، در همایش تجلیل از موکب‌داران عید غدیر و اربعین حسینی در محلات هدف تحول اجتماعی استان همدان، اظهار داشت: حضور در موکب‌ها و خدمت به زائران اربعین حسینی توفیقی الهی است که باید قدر آن را دانست.

خدمت به زائران اربعین توفیقی الهی است

وی با اشاره به فضیلت خدمت‌رسانی افزود: اهل‌بیت (ع) تمامی خدمات خادمین را جبران خواهند کرد.

آیت‌الله شعبانی تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در منطقه خضر را یکی از روزهای باشکوه این منطقه خواند و ظرفیت مردمی و فرهنگی آن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: باید از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده شود و فراموش نکنیم که کار فرهنگی هیچ‌گاه پایان ندارد.

وی همچنین بر ضرورت آمادگی برای مواجهه با دشمنی که در جبهه نرم فعالیت می‌کند، تأکید کرد و افزود: امروز زمان حضور، قیام و دفاع از اسلام است.»

نماینده ولی فقیه در استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: هرچند موکب‌ها جمع می‌شوند، اما فعالیت‌های فرهنگی باید با قدرت و استمرار بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار