برگزاری اجلاسیه رابطین طرح مدارس امین در شهرستان‌های استان بوشهر

اجلاسیه رابطین طرح مدارس امین شهرستان‌های استان بوشهر صبح امروز با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان و مسئول نهاد‌های آموزشی و قضایی در سالن مدرسه علمیه خواهران بوشهر برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۱۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶ - 18August 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، اجلاسیه رابطین طرح مدارس امین شهرستان‌های استان بوشهر صبح امروز با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه استان و مسئول نهادهای آموزشی و قضایی در سالن مدرسه علمیه خواهران بوشهر برگزار شد.

برگزاری اجلاسیه رابطین طرح مدارس امین در شهرستان‌های استان بوشهر

حجت‌الاسلام «مرتضی زارع» معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌ علمیه استان بوشهر در این نشست با اشاره به اهمیت نقش رابطین در اجرای مطلوب طرح مدارس امین، بر همکاری بیشتر نهادهای آموزشی و فرهنگی برای ارتقای فعالیت‌های تربیتی و دینی در مدارس تأکید کرد و اظهار داشت: طرح مدارس امین با هدف تقویت مبانی دینی و اخلاقی دانش‌آموزان و ارتقای فرهنگ اسلامی در محیط‌های آموزشی اجرا می‌شود و این اجلاسیه گامی مؤثر در هماهنگی و بهبود عملکرد آن در سال تحصیلی جدید بود.

وی با بیان اینکه در استان ۳۰۰ نفر از مبلغان و مبلغات در طرح مدارس امین فعالیت دارند، اضافه کرد: تبلیغ، تنها یک وظیفه نیست، بلکه یک رسالت الهی است که پیامبران و اولیای خدا بر دوش داشتند و امروز این امانت به دست ما سپرده شده است.

حجت الاسلام زارع، تبلیغ را وظیفه‌ای الهی و پیامبرگونه توصیف کرد و یادآور شد: تبلیغ، ادامه راه انبیاء و اولیاء است، همان‌طور که پیامبر اکرم (ص) با تمام وجود برای هدایت بشر تلاش کردند، ما نیز به عنوان طلاب و روحانیون، باید پرچمدار این حرکت باشیم.

وی تبلیغ را نیاز امروز جامعه عنوان کرد و ادامه داد: جامعه امروز ما با هجمه‌های فرهنگی دشمن مواجه است. جنگ نرم، تهاجم فرهنگی و شبهه‌افکنی‌های دشمنان، ایجاب می‌کند که ما پیشگام میدان تبلیغ و فرهنگ باشیم. مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «امروز مهم‌ترین میدان جهاد، میدان تبلیغ و فرهنگ است. اگر در این میدان کوتاهی کنیم، دشمن با ابزارهای مختلف، افکار عمومی را منحرف می‌کند».

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌ علمیه استان بوشهر، به روش‌های مؤثر تبلیغ پرداخت و ابراز کرد: تبلیغ فقط منبر رفتن نیست، امروز باید از همه ابزارها استفاده کنیم مخصوصا فضای مجازی و ابزار های نوین.

گفتنی است، در این نشست، آیین‌نامه‌ها و برنامه‌های طرح مدارس امین تبیین شد و تجارب موفق اجرای این طرح در مدارس استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها