۱۲ روز جنگ با ایران یک سال اقتصاد «اسرائیل» را به عقب برده است

روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» به تبعات سنگین جنگ افروزی تل آویو علیه ایران اذعان کرد.
کد خبر: ۷۷۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳ - 19August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المسیره، روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» گزارش داد که جنگ ۱۲ روزه با ایران باعث شد اقتصاد رژیم صهیونیستی یک سال کامل به عقب برگردد.

۱۲ روز جنگ با ایران یک سال اقتصاد «اسرائیل» را به عقب برده است

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از دفتر آمار مرکزی این رژیم نیز گزارش داده بود که اقتصاد تل آویو در سه ماهه دوم سال جاری میلادی شاهد کاهش شاخص‌های مطلوب بوده است؛ این کاهش برای نخستین بار از زمان آغاز جنگ غزه ثبت می‌شود.

در این گزارش آمده است که جنگ با ایران به صورت منفی بر تحولات و شاخص‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی تأثیر گذاشته است.

پیش از این روزنامه معاریو اذعان کرده بود که جنگ با ایران ده‌ها میلیارد شکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) هزینه روی دست تل آویو گذاشته است. این رقم تا ۱۴ میلیارد دلار آمریکا نیز برآورد شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که هزینه حمله به نوار غزه تاکنون به ۸۱ میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار