امیر واحدی: آزادگان پشتوانه ارزشمند نیرو‌های مسلح هستند

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: آزادگان با تجربه‌های خود، پشتوانه‌ای ارزشمند برای نسل امروز و فردای نیرو‌های مسلح به شمار می‌روند.
کد خبر: ۷۷۱۳۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱ - 19August 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی و تجلیل از آزادگان نیروی هوایی ارتش با حضور امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از آزادگان سرافراز در ستاد نهاجا برگزار شد.

امیر واحدی

فرمانده نیروی هوایی ارتش در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره آزادگان و ایثارگران، با اشاره به اهمیت استفاده از تجربیات آنان، اظهار داشت: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، آزادگان بهترین سربازان انقلاب و آزموده‌ترین فرزندان ملت ایران هستند.

وی با یادآوری شرایط کنونی کشور و اقدامات دشمنان، بیان کرد: امروز ما درگیر یک جنگ تمام‌عیار ترکیبی و رسانه‌ای هستیم و دشمنان این مرز و بوم برای نسل جوان ما برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ در این میدان نیز روحیه ایثار، مقاومت و صبوری آزادگان باید همچون الگو و چراغ راهی برای نسل‌های آینده باشد.

امیر واحدی با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از تجارب آزادگان در تقویت آمادگی و توان دفاعی نیروی هوایی ارتش، خاطرنشان کرد: آزادگان با تجربه‌های خود، پشتوانه‌ای ارزشمند برای نسل امروز و فردای نیرو‌های مسلح به شمار می‌روند و باید حضور و نقش آنان در آموزش و تربیت نسل جدید پررنگ‌تر شود.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح و هدایای یادبود، از آزادگان و خانواده‌های آنان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار