لزوم همکاری ناجا و آموزش و پرورش سمنان برای تأمین امنیت روانی و فیزیکی مدارس

 فرمانده انتظامی استان سمنان با اشاره به تقویت همکاری‌های مشترک با آموزش و پرورش، هدف نهایی این همکاری‌ها را تأمین امنیت فیزیکی و روانی کامل برای دانش‌آموزان، معلمان و اولیا به‌منظور ایجاد بستری امن برای آموزش دانست.
کد خبر: ۷۷۱۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳ - 19August 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، سردار «سیدموسی حسینی» فرمانده انتظامی استان سمنان عصر امروز با حضور در سی‌وهشتمین اجلاس ترکیبی رؤسای آموزش و پرورش با قدردانی از مدیرکل این نهاد فرهنگی اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین نیروی انتظامی و مجموعه تعلیم و تربیت منعقد شده، ارتباط گسترده و هدفمندی شکل گرفته که جامعه هدف اصلی آن، دانش‌آموزان و اولیا هستند.
لزوم همکاری ناجا و آموزش و پرورش سمنان برای تأمین امنیت روانی و فیزیکی مدارس
 حسینی با اشاره به قرابت و پیوند مأموریت‌های نیروی انتظامی و آموزش و پرورش افزود: همان‌گونه که تمرکز آموزش و پرورش بر مدارس، معلمان و دانش‌آموزان است، هسته مرکزی مأموریت نیروی انتظامی نیز در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها تعریف شده که محور ارتباط مستقیم با مردم است.
 
 فرمانده انتظامی استان سمنان در پایان سخنانش، ارائه آموزش‌های مؤثر و ضروری را بسیار مهم دانست و گفت: به دنبال آن هستیم تا با هم‌دلی، هم‌افزایی و همکاری بیش‌از پیش، مسیر تحقق این امنیت را هموار کرده و شرایطی را فراهم سازیم تا خدمات آموزشی به راحت‌ترین شکل ممکن ارائه شود.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار