به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان؛

مدیرکل و کارکنان حفظ آثار دفاع مقدس قزوین با «حاج فصیحی رامندی» دیدار کردند

به مناسبت سالروز بازگشت پر افتخار آزادگان دوران دفاع مقدس، سرهنگ پاسدار محمد امیری‌مقدم، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، به همراه جمعی از معاونان و مسئولان این اداره کل، با حاج فرج‌الله فصیحی رامندی، رزمنده، ایثارگر، جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس و رئیس شورای اسلامی شهر قزوین دیدار و گفت‌وگو کردند.
کد خبر: ۷۷۱۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰ - 20August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین،در این دیدار صمیمانه که با حضور سرهنگ پاسدار علی کردی، جانشین، سرهنگ یوسف یعقوبی، مسئول پیشکسوتان و کامبیز مهاجر، معاون فناوری و اطلاعات اداره کل برگزار شد، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین با اشاره به اهمیت یادآوری رشادت‌ها و فداکاری‌های آزادگان گفت: «آزادگان گنجینه‌های ارزشمند تاریخ انقلاب و دفاع مقدس هستند و یاد و خاطره صبر و استقامت آنان باید همواره زنده نگه داشته شود. این عزیزان نه تنها در میدان جنگ، بلکه در اسارت نیز نماد ایستادگی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب بودند و امروز وظیفه ماست که این ارزش‌ها را به نسل‌های جوان منتقل کنیم.»

مدیرکل و کارکنان حفظ آثار دفاع مقدس قزوین با «حاج فصیحی رامندی» دیدار کردند


سرهنگ پاسدار امیری‌مقدم همچنین با تأکید بر نقش آزادگان در تثبیت روحیه مقاومت در جامعه افزود: «دیدار با آزادگان، فرصتی ارزشمند برای شنیدن خاطرات ناب و درس‌آموز است. این دیدارها به ما یادآوری می‌کند که صبر، ایمان و پایمردی آزادگان، پشتوانه‌ای محکم برای حفظ ارزش‌های دفاع مقدس و هویت ملی ایران اسلامی است.»
در ادامه، حاج فرج‌الله فصیحی رامندی نیز با بیان خاطرات دوران اسارت، از صبر، ایثار و همبستگی آزادگان سخن گفت و بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان نسل‌های امروز تأکید کرد.

مدیرکل و کارکنان حفظ آثار دفاع مقدس قزوین با «حاج فصیحی رامندی» دیدار کردند


این دیدار با تبادل نظر در خصوص برنامه‌های تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین و همچنین مشارکت در اجرای برنامه های فرهنگی و ترویجی اداره کل برای پاسداشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی، و با هدف ایجاد انگیزه و الگوگیری نسل‌های جوان از ارزش‌های دفاع مقدس، در فضایی صمیمانه و با تجلیل از رزمندگان و آزادگان برگزار شد.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار