به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «عباس خزائی» فرماندار قوچان از محل پیشبینی شده برای احداث مخزن ذخیره آب شرب ۱۰ هزار مترمکعبی شرکت آب و فاضلاب استان در کنار تصفیهخانه شهر قوچان بازدید کرد.
این بازدید با حضور کارشناسان آبفای خراسان رضوی و پیمانکار پروژه انجام شد. بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده، عملیات اجرایی و تجهیز کارگاه این پروژه ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد.
پروژه احداث مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی آب شرب قوچان با اعتباری بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان در حال اجرا است. اعتبار این طرح از محل اعتبارات اختصاصی حوزه تنش آبی شرکت آب و فاضلاب تأمین شده و زمان پیشبینی شده برای بهرهبرداری از آن ۸ ماه پس از آغاز عملیات اجرایی تعیین شده است.
همزمان با آغاز عملیات احداث این مخزن، عملیات حفاری ۴ حلقه چاه سازندی جدید نیز در جریان است. این چاهها با دبی (میزان آبدهی) مجموع ۱۰۰ لیتر بر ثانیه، نقش مهمی در تأمین منابع آب جهت ذخیره در مخزن جدید و پشتیبانی از شبکه آب شرب شهر قوچان خواهند داشت.
انتهای پیام/