«قبلان»: هیچ قدرتی روی زمین قادر به خلع سلاح حزب‌الله نیست

مفتی برجسته شیعیان لبنان گفت: هیچ قدرتی روی زمین وجود ندارد که بتواند سلاح حزب‌الله را بگیرد.
کد خبر: ۷۷۱۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰ - 20August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از روسیا الیوم، «احمد قبلان» مفتی برجسته شیعیان لبنان با انتشار بیانیه‌ای اظهار داشت: هیچ قدرتی روی زمین وجود ندارد که بتواند سلاح حزب‌الله را بگیرد.

«قبلان»: هیچ قدرتی روی زمین قادر به خلع سلاح حزب‌الله نیست

وی اضافه کرد: ما با وجود طعنه‌های دوستان، با فداکاری‌های تاریخی، پیروزی‌های ملی محقق کرده‌ایم. جنبش امل و حزب‌الله و دیگر گروه‌های مقاومت، «اسرائیل» را شکست داده و این کشور را از چنگال اشغالگران بیرون کشیدند. خلع سلاح مقاومت یک تصمیم دیوانه وار و بی ارزش است. هیچ تصمیمی بیشتر از این تصمیم خیانتکارانه به نفع رژیم صهیونیستی نیست.

قبلان تصریح کرد: هرگز اجازه نخواهیم داد که رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را اشغال کند. حزب‌الله هرگز شکست نخورده و نخواهد خورد.

وی در خصوص ایران نیز گفت: ایران مایه افتخار تمام آزادگان جهان است. اعتماد ما به تهران بسیار زیاد است. ایران همان کشوری است که نقشه خاورمیانه جدید و توهم «اسرائیل بزرگ» را خنثی کرد. هر کس دوستدار اسرائیل است به اراضی اشغالی برود.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار