به گزارش دفاعپرس از خراسان شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهیراد» مدیرکل حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در ستاد هماهنگی تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت استان، اظهارداشت: هفته دفاع مقدس به عنوان پرفرازترین بخش از تقویم سالیانه و مناسبت دفاع مقدس است و بزرگداشت و تجلیل از حماسهآفرینان و پیشکسوتان دفاع مقدس جزو وظایف ملی است که همه باید در راستای هرچه باشکوه تر برگزار شدن این آیین در سطح استان تلاش کنیم.
وی ضمن تبیین اهداف و برنامه های پیش رو، به نقش و جایگاه ارزشمند پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت پرداخت و افزود: در آستانه فرا رسیدن چهل و پنجمین سالگرد دفاع مقدس، برنامهریزی برای تجلیل از ۵۰۰ نفر از پیشکسوتان و یادگاران ارزشمند دوران دفاع مقدس در استان پیش بینی شده است.
سرهنگ الهیراد با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس یادآور روزهای بزرگ و فراموش نشدنی از حماسهها و ایثارگریهای مردان و زنان این مرز و بوم است و یادآور خونهای مقدسی است که در پای شجره طیبه انقلاب اسلامی ریخته شد، تصریح کرد: گرامیداشت این ایام و آیین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی به عنوان ویژه برنامه هفته دفاع مقدس با انسجام و همافزایی بیش از پیش نهادها و سازمانها باشکوه هرچه تمامتر برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ در این نشست هر یک از اعضا ضمن تبادل نظر در خصوص چگونگی برگزاری این مراسم، سوالات خود را مطرح کردند و مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان شمالی به آنها پاسخ داد. همچنین سهمیه هر یک از یگانها و سازمانهای برای حضور در این مراسم مشخص و به نمایندگان آنها اعلام شد.
انتهای پیام/