نشست سرپرست کانون پرورش فکری کرمانشاه با مدیران اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس

با هدف هم‌افزایی و مشارکت در برنامه‌ریزی، تولید و اجرای برنامه‌های حوزه مقامت، ایثار و پایداری با رویکرد آشنایی مخاطبان کودک و نوجوان با مضامین و مفاهیم ایثار و شهادت؛ نشستی با حضور سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با مدیران اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت انجام گرفت.
کد خبر: ۷۷۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵ - 20August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، با هدف هم‌افزایی و مشارکت در برنامه‌ریزی، تولید و اجرای برنامه‌های حوزه مقامت، ایثار و پایداری با رویکرد آشنایی مخاطبان کودک و نوجوان با مضامین و مفاهیم ایثار و شهادت؛ امروز نشستی با با حضور «منیره السادات حسینی »سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با مدیران «پیکشوت دفاع مقدس»،«مشارکت زنان»، هنری و امور سینمایی» و «فضایی مجازی»  اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت انجام گرفت.

نشست سرپرست کانون پرورش فکری کرمانشاه با مدیران اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس«منیژه‌السادات حسینی» سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با تاکید بر هم‌افزایی بیشتر با سایر سازمان‌ها در جهت تحقق اهداف تعریف شده کانون، بیان داشت: ایجاد اتاق فکر مشترک با حضور کارشناسان هنر و رسانه این کانون با هدف هم‌افزایی و مشارکت در برنامه‌ریزی، تولید و اجرای برنامه‌های حوزه مقامت، ایثار و پایداری با رویکرد آشنایی مخاطبان کودک و نوجوان با مضامین و مفاهیم ایثار و شهادت و دفاع مقدس و مقاومت؛ برگزار شود.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین مقرر شد از کتاب‌های منتشر شده حوزه مقاومت و پایداری اداره کل حفط آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در اختیار مراکز کانون پرورش فکری قرار بگیرد و اطلاعات به‌روز در مورد زندگی‌نامه شهدای اخیر جنگ ۱۲روزه و همچنین شهدای مقاومت در اختیار مجموعه کانون قرار داده شود تا در جهت تحقق اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و پایداری و دیگر اهداف ارزشمند تربیتی و آموزشی در برنامه‌های مختلف، از این منابع بهره‌برداری مطلوب و لازم انجام بگیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها