در هفته دولت با اطلاع‌رسانی مناسب دستاورد‌های دولت به مردم منتقل شود

در هفته دولت با اطلاع‌رسانی مناسب دستاورد‌های دولت به مردم منتقل شود فرماندار سنندج از ۱۱۶ پروژه آماده افتتاح در شهرستان سنندج همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: عمده این پروژه‌ها مربوط به مناطق روستایی است.
کد خبر: ۷۷۱۹۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۶ - 22August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «سیدغریب سجادی» روز پنج‌شنبه سی‌ام مرداد، در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دولت که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: در ایام هفته دولت ۱۱۶ پروژه آماده افتتاح و بهره‌برداری است که به مردم شهرستان سنندج تقدیم می‌شود.
 
در هفته دولت با اطلاع‌رسانی مناسب دستاورد‌های دولت به مردم منتقل شود
 
وی افزود: این تعداد پروژه به ماهیت گسترده فعالیت‌های ما، به ویژه در مناطق روستایی بازمی‌گردد و بسیاری از روستا‌ها با مشکلاتی همچون کمبود آب آشامیدنی یا سنگفرش مواجه بودند که برخی از این مسائل حتی با اعتبار جزئی نیز برطرف شده است.
 
فرماندار سنندج گفت: در بخش طرح‌های توسعه روستایی ۴۸ پروژه، بخش کشاورزی و آبخیزداری ۲۲ پروژه و بخش بهسازی و آسفالت راه‌های اصلی و روستایی سه پروژه افتتاح می‌شود.
 
سجادی همچنین به پروژه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزش، شش پروژه شامل بهره‌برداری از ساختمان‌های آموزشی و کتابخانه داریم که از جمله آنها می‌توان به افتتاح مدرسه ۶ کلاسه کرجو و کتابخانه سراب قامیش اشاره کرد که این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای سرانه‌های آموزشی و فرهنگی شهرستان سنندج خواهند داشت.
 
وی از حل مشکل تنش آبی در برخی مناطق روستایی شهرستان سنندج خبر داد و افزود: سه پروژه در شهر حسین‌آباد و روستا‌های عیسی‌آباد و تودار روته در دست اجرا است که با افتتاح آنها، مسائل تنش آبی در این مناطق بهبود خواهد یافت.
 
فرماندار سنندج درباره پروژه‌های عمرانی و زیربنایی شهرستان سنندج خاطرنشان کرد: حدود ۲۵ پروژه در حوزه خدمات زیربنایی و ۱۰ پروژه در حوزه طرح‌های حمایتی مانند مسکن ملی و مسکن محرومان افتتاح و اجرایی می‌شود.
 
سجادی به پروژه‌های حوزه عمران شهری نیز اشاره و خاطرنشان کرد: طرح‌های تأمین آب فضای سبز دانشگاه کردستان و بخشی از جنوب شهر سنندج آماده افتتاح است.
 
وی به فعالیت‌های فرهنگی اشاره و عنوان کرد: مجتمع فرهنگی نایسر که در سنوات گذشته به بهره‌برداری کامل نرسیده بود، اکنون آماده بهره‌برداری بوده و به مناسبت هفته دولت شاهد اکران عمومی در سینمای نایسر خواهیم بود.
 
فرماندار سنندج تأکید کرد: هدف از ارائه این آمار، تقدیر از تمامی دستگاه‌ها و اداراتی است که در طول سال گذشته با تلاش و همکاری، زمینه تحقق این پروژه‌ها را فراهم کردند و امیدواریم در هفته دولت با اطلاع‌رسانی مناسب، خدمات و دستاورد‌های دولت به خوبی به مردم منتقل شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین