استاد حوزه و دانشگاه در یادواره شهدا کوهبنان توضیح داد؛

شهدا ستارگان هدایت و بستر عزت و اقتدار ایران اسلامی هستند

استاد حوزه و دانشگاه سخنران ویژه یادواره، شهدا را بهترین سرمایه‌گذاران در راه خدا و ستارگان پرفروغ هدایت دانست که با جان‌فشانی‌های خود، امنیت، آرامش و عزت را برای کشور به ارمغان آوردند.0
کد خبر: ۷۷۲۰۲۲
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴ - 22August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان،  سی‌ونهمین یادواره شهید والامقام «عبدالمجید محمدحسنی» با حضور پرشور مردم ولایت‌مدار کوهبنان و جمعی از مسئولان شهرستانی از جمله فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، رئیس بنیاد شهید و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.

شهدا ستارگان هدایت و بستر عزت و اقتدار ایران اسلامی هستند

 این مراسم معنوی هم‌زمان با ایام رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، با سخنرانی بصیرت‌بخش حجت‌الاسلام «علی ابراهیمی» و مداحی دلنشین حجت‌الاسلام «سید ابوحامد روح‌الامینی» جلوه ویژه‌ای یافت.

شهدا؛ ستارگان پرفروغ هدایت و الگوی ایثار

حجت‌الاسلام «علی ابراهیمی»، استاد حوزه و دانشگاه و سخنران این یادواره، در سخنانی عمیق و روشنگرانه اظهار داشت: «شهیدان بهترین سرمایه خود را در راه خدا اهدا کردند و از این رو به والاترین درجات دست یافتند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.» وی با تأکید بر جایگاه رفیع شهدا، خاطرنشان کرد: «شهدا از تعلقات دنیوی جدا شدند و همچون ستارگان پرفروغ، مشعل هدایت را نورافشانی کردند. شهید، منادی شجاعت، ایثارگری و عشق واقعی است.»

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: «شهیدان با جان‌فشانی و ایثارگری خالصانه خود، امنیت، آرامش و آسایش را به ما تقدیم کردند و نباید تنها به برگزاری یادواره بسنده کنیم.» وی انتخاب آگاهانه راه سعادت و خدایی شدن توسط شهیدان را یادآور شد و بیان داشت: «شهیدان با نیت پاکشان، جاودان ابدی تاریخ شدند و با شهادت وارد مرحله جدیدی از زندگی سعادتمندانه شدند؛ ما همواره به عنایت آنان نیازمندیم.»

حجت‌الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: «شهیدان به‌واسطه قرب و منزلت نزد پروردگار، حق شفاعت دارند و گواه بر همه چیز هستند. آنان درس غیرت، ایثار، شجاعت، مقاومت در برابر ظلم، الگوی سبک زندگی، صداقت، تواضع، اخلاق‌مداری، احترام به والدین، تعهد به خانواده و مسئولیت‌پذیری را به ما عطا کردند.»

برکت خون شهدا؛ اقتدار ایران و شکل‌گیری جبهه مقاومت

سخنران این مراسم در بخش دیگری از سخنانش به برکات خون شهدا اشاره کرد و گفت: «به برکت خون شهدا و رهبری‌های حکیمانه مقام معظم رهبری، شاهد راه‌اندازی گروه‌های مقاومت در بسیاری از کشورهای منطقه از جمله لبنان، سوریه، یمن و غزه هستیم.» وی با تأکید بر ولایت‌مداری شهدا، اظهار داشت: «سردار دل‌ها و تمامی شهیدان همواره ولایت‌مدار بودند و بر دفاع از ولایت و رهبری تأکید می‌کردند؛ ما نیز وظیفه داریم آرمان‌های شهدا را حفظ کنیم.»

حجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به پیروزی‌های اخیر، افزود: «به برکت خون شهدا، به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه، شاهد افزایش عزت و اقتدار ایران اسلامی در جهان هستیم.» وی درباره توطئه‌های دشمن تأکید کرد: «دشمن از وحدت و همدلی مردم در جنگ ۱۲ روزه هراس دارد و تمام تلاش خود را به کار گرفته تا این وحدت را خدشه‌دار کند.» این استاد حوزه و دانشگاه در پایان سخنان خود، همگان را به الگو قرار دادن شهدا در تمام مراحل زندگی دعوت کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار