خادمیاران رضوی سفیران مهر و معنویت هستند

«محمداسماعیل امامزاده» مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران با صدور پیامی سالروز شهادت علی بن موسی الرضا (ع) را تسلیت گفت.
کد خبر: ۷۷۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹ - 24August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محمداسماعیل امامزاده» مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران با صدور پیامی سالروز شهادت علی بن موسی الرضا (ع) را تسلیت گفت.

خادمیاران رضوی سفیران مهر و معنویت هستند

در این پیام آمدهاست:

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا،‌ ایها الامام الرئوف

در سوگ شهادت خورشید خراسان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، دل‌های عاشق به تپش افتاده و اشک‌های خدمت، بر گونه‌های خادمیاران جاری‌ست. این روز، روز تجدید عهد خادمان دل‌سپرده‌ای‌ست که با افتخار، نام «خادمیار رضوی» را بر سینه دارند و با تمام وجود، در مسیر نشر فرهنگ رضوی و خدمت به زائران و مجاوران آن امام همام گام برمی‌دارند.

خادمیاران رضوی، نه تنها خدمت‌گزاران آستان معنوی امام رئوف‌اند، بلکه سفیران مهر و معنویت در سراسر کشورند. آنان با دل‌هایی سرشار از عشق و اخلاص، در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، درمانی، آموزشی و حمایتی، جلوه‌ای از کرامت رضوی را به نمایش می‌گذارند. هر قدم‌شان، نشانی از ارادت و هر لبخندشان، انعکاسی از رأفت امام رضا (ع) است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت جان‌سوز به محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده‌های معزز خادمیاران و مردم شریف استان مازندران، از درگاه حضرت حق مسئلت دارم که همه ما را در زمره خادمان حقیقی آن امام همام قرار دهد و توفیق خدمت خالصانه را از ما دریغ نکند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار