خوزستان غرق در ماتم شهادت امام غریبان

مراسم عزاداری شهادت امام رضا (ع) همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور دلدادگان اهل بیت (ع) در شهر‌های مختلف خوزستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۲۵۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵ - 24August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، مراسم عزاداری شهادت امام رضا (ع) همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور دلدادگان اهل بیت(ع) در شهرهای مختلف خوزستان برگزار شد.

خوزستان غرق در ماتم شهادت امام غریبان

سوگواری پرشور عزاداران در شهرهای مختلف خوزستان به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا(ع) هر سال مثال‌زدنی است؛ در شب شهادت امام هشتم شیعیان، خوزستان شاهد برگزاری مراسم‌های مختلف مذهبی و فرهنگی بود و این برنامه‌ها در کلانشهر اهواز و دیگر شهرهای استان، با حضور مردم در مساجد، حسینیه‌ها، امامزادگان و بقاع متبرک آغاز شده و دلدادگان اهل بیت(ع) بار دیگر عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) نشان دادند.

همه‌ساله همزمان با این ایام، گروه‌های زیادی از زائران کشور عراق از طریق مرزهای خوزستان وارد ایران می‌شوند تا خود را به مشهد مقدس برسانند. مردم خوزستان نیز با برپایی مواکب در مسیر حرکت این زائران، از آن‌ها میزبانی و پذیرایی می‌کنند.

مراسم عزاداری و سوگواری در مساجد و حسینیه‌های سراسر خوزستان با برنامه‌های متنوعی همراه است؛ در این مراسم‌ها، سخنرانی‌های مذهبی، مرثیه‌خوانی و نوحه‌سرایی پیش‌بینی و انجام شده است.

برپایی مواکب و پذیرایی از عزاداران با چای و قهوه، نوحه‌خوانی و سینه‌زنی از دیگر برنامه‌های ویژه در سطح مناطق مختلف استان خوزستان است که بار دیگر عشق و ارادت مردم خوزستان به اهل بیت(ع) را به رخ جهانیان و دشمنان اسلام کشاند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها