آیین کلنگزنی احداث یادمان شهید گمنام در کوی لور اندیمشک
آیین کلنگزنی احداث یادمان شهید گمنام در پارک کشاورز کوی لور اندیمشک امروز با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان و تعدادی از مردم شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از استان خوزستان، آیین کلنگزنی احداث یادمان شهید گمنام در پارک کشاورز کوی لور اندیمشک امروز با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان و تعدادی از مردم شهرستان برگزار شد.
سردار مرادحاجتی در این آیین با تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه ربیعالاول و هفته دولت اظهار داشت: انشاءالله با پیگیری مسئولان شهرستان اندیمشک این یادمان در کمترین زمان به بهرهبرداری برسد و شاهد حضور شهید گمنام در این منطقه باشیم.
وی با بیان این که تاریخ هویت و تاریخ شرافت ما همین شهدا هستند، افزود: یادمانهای شهدا مقر فرماندهی دلهای شکستهای است که نیاز دارند آرام بگیرند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خوزستان تصریح کرد: باید خوب بدانیم هر کسی که مشکل و گره کوری دارد به این شهدا مراجعه کند، بیشک دست خالی بر نمیگردد.
سردار مرادحاجتی با اشاره به این که رژیم جعلی صهیونیستی باید تاوان جنایت های خود را بدهد، عنوان کرد: صهیونیستهای جنایتکار واپسین روزهای زندگی خود را سپری میکنند.
انتهای پیام/