افتتاح ۱۵ پروژه ورزشی در خوزستان به مناسبت هفته دولت

بنی‌تمیم با اشاره به افتتاح سایر پروژه‌ها به مناسبت هفته دولت، گفت: چندین زمین چمن مصنوعی در شهرهای مختلف استان به بهره‌برداری خواهند رسید و سه پروژه زمین چمن طبیعی در روستاهای دودانگه، قالند و پیرآباد بهبهان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۷۷۲۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵ - 26August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، «حمید بنی‌تمیم» مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان از افتتاح ۱۵ پروژه ورزشی در این استان به مناسبت هفته دولت خبر داد.

افتتاح ۱۵ پروژه ورزشی در خوزستان به مناسبت هفته دولت

وی در این خصوص اظهار داشت: طبق پیش‌بینی ۱۵ پروژه ورزشی در هفته دولت با اعتباری نزدیک به ۱۷۰ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید. با افتتاح این پروژه‌ها مساحتی با متراژ ۳۴۱۴۲ مترمربع به سرانه اماکن ورزشی خورستان افزوده می‌شود که این عدد در یک دوره افتتاح کم سابقه است. 

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به مراحل پایانی دو پروژه شاخص در استان عنوان کرد: در تلاشیم دو پروژه ارزشمند خانه کشتی ایذه و استخر سوسنگرد که تکمیل شده‌اند و مراحل پایانی خود را سپری می‌کنند را در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسانیم. 

وی افزود: پیش‌بینی‌های لازم برای افتتاح استخر سوسنگرد در هفته دولت صورت گرفته است و چنانکه همکاری لازم صورت پذیرد می‌توانیم  این پروژه و خانه کشتی ایذه را پس از سال‌ها چشم انتظاری در نزدیک‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسانیم.

بنی‌تمیم همچنین با اشاره به افتتاح سایر پروژه‌ها به مناسبت هفته دولت، گفت: چندین زمین چمن مصنوعی در شهرهای مختلف استان به بهره‌برداری خواهند رسید و سه پروژه زمین چمن طبیعی در روستاهای دودانگه، قالند و پیرآباد بهبهان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. 

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته، بیان داشت: طی سال گذشته با همدلی و وفاق صورت گرفته و حمایت مجموعه دولت علی الخصوص در سطح وزارت ورزش و جوانان، وزارت کشور، وزارت نفت و حمایت و پیگیری نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی، استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مجموعه دستگاه‌های همراه در استان خوزستان، اقدامات ارزشمند و بی‌نظیری در سطح توسعه زیرساخت، تجهیز اماکن ورزشی و تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی صورت گرفت که از همت مجموعه دولت و دستگاه‌ها کمال تقدیر و تشکر را دارم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار