دولت اهتمام ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌های کردستان دارد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: دولت چهاردهم اهتمام ویژه‌ای برای توسعه، جبران عقب‌ماندگی‌ها و رفع مشکلات مردم استان کردستان دارد.
کد خبر: ۷۷۳۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴ - 26August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «مجید انصاری» معاون حقوقی رئیس‌جمهور صبح امروز در جریان سفر به استان کردستان و در دیدار با حجت‌الاسلام و المسلمین «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌فقیه در این استان، اظهار داشت: هفته دولت فرصت مغتنمی برای یادآوری رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدای بزرگ انقلاب اسلامی به‌ویژه شهیدان رجایی و باهنر و شهدای خدمت است که جان خود را در مسیر اعتلای نظام اسلامی فدا کردند.
 
دولت اهتمام ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌های کردستان دارد
 
وی با اشاره به جایگاه ویژه استان کردستان در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: مردم این خطه همواره در کنار ملت ایران پیشگام دفاع از تمامیت ارضی کشور بوده‌اند و شهدای مرزدار کردستان برگ‌های زرینی از ایثار و مقاومت را رقم زده‌اند.
 
انصاری با اشاره به اهتمام دولت برای جبران عقب‌ماندگی‌ها افزود: رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت نگاه ویژه‌ای به توسعه استان کردستان دارند و برنامه‌ریزی‌های متعددی برای رفع مشکلات مردم، افزایش اختیارات مدیران استانی و تسریع در روند پیشرفت منطقه انجام شده است.
 
معاون حقوقی رئیس‌جمهور همچنین به حوادث اخیر منطقه اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و همواره قربانی تروریسم و دشمنی‌های نظام سلطه به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است، اما دشمنان بار‌ها در محاسبات خود نسبت به اراده و انسجام ملت ایران دچار اشتباه شده‌اند.
 
وی خاطرنشان کرد: در هفته دولت، اعضای کابینه با سفر به استان‌های مختلف ضمن ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله دولت، مطالبات و دغدغه‌های مردم را از نزدیک می‌شنوند و آن را برای پیگیری و تصمیم‌گیری در سطح ملی منتقل می‌کنند.
 
انصاری در پایان گفت: با تأکیدات مقام معظم رهبری و حمایت‌های ایشان، دولت با روحیه‌ای جهادی و با اتکا به ظرفیت‌های ملی و استانی، مصمم است گام‌های بلندتری در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف انقلاب اسلامی بردارد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار