نقش تاریخی و بی‌نظیر سپاه در تثبیت و توسعه کشور/ سپاه در امنیت و پایداری در جنگ ۱۲ روزه نقش کلیدی داشت

استاندار مازندران از سپاه به عنوان نماد ایستادگی، مقاومت و اقتدار ملی در برابر چپاولگران و دشمنان انقلاب یاد کرد و گفت: سپاه نقش تاریخی و بی‌نظیری در تثبیت و توسعه کشور ایفا کرده است.
کد خبر: ۷۷۳۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳ - 06September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران صبح امروز (شنبه) در آئین معارفه فرمانده جدید سپاه کربلا که با حضور سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن غدیر سپاه کربلا برگزار شد، به نقش بی‌بدیل سپاه در تأمین امنیت، مدیریت بحران و توسعه استان پرداخت و اظهار داشت: سپاه، نماد ایستادگی، مقاومت و اقتدار ملی در برابر چپاولگران و دشمنان انقلاب است.

نقش تاریخی و بی‌نظیر سپاه در تثبیت و توسعه کشور

وی با بیان اینکه سپاه نقش تاریخی و بی‌نظیری در تثبیت و توسعه کشور ایفا کرده است، افزود: سپاه پس از پیروزی انقلاب، با برخورد با گروه‌های سیاسی و ضدانقلاب توانست انقلاب را تثبیت کند و نیز در دوران جنگ تحمیلی، با حضور در خط مقدم دفاع مقدس نقش آفرینی کرد و پس از آن نیز در عرصه سازندگی، گام‌های بلندی در تحقق جهش اقتصادی کشور برداشت.

یونسی‌رستمی امکان ارائه خدمات و مدیریت استان به بیش از ۱۰ میلیون مسافر در استان در بازه جنگ ۱۲ روزه مرهون امنیت نرم و پایداری دانست که به همت سپاه، بسیج و نیرو‌های امنیتی ایجاد شده بود.

استاندار مازندران همچنین به مدیریت بحران جنگ ۱۲ روزه و نقش کلیدی شورای تأمین استان و نیرو‌های نظامی و امنیتی از جمله سپاه، بسیج، نیرو‌های انتظامی، اطلاعاتی، قوه قضائیه و دادگستری اشاره کرد و اذعان داشت: وفاق، همگرایی و همدلی موجود میان این نهاد‌ها موجب شد استان در برابر تهدیدات حفظ شود.

وی امنیت پایدار را زمینه‌ساز توسعه پایدار دانست که موجب شد پروژه‌ها و برنامه‌های عمرانی با جدیت پیگیری شود و اضافه کرد: در این مدت حدود هزار پروژه در سطح استان در دستور کار قرار گرفت که بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد آنها به مرحله اجرا یا بهره‌برداری رسیدند.

استاندار مازندران با بیان اینکه همه موفقیت‌های استان در این مدت مرهون همکاری نمایندگان مجلس، شورای تأمین و مردم بوده است، تأکید کرد: از همه نهاد‌های عضو شورای تأمین، به‌ویژه سپاه و بسیج تقدیر می‌کنم که با تلاش شبانه‌روزی خود در این بحران، امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان آوردند.

یونسی‌رستمی با اشاره به نقش مردم به‌عنوان سرمایه اجتماعی اصلی نظام از آنها به عنوان عامل موفقیت یاد کرد و افزود: ما تنها زمانی می‌توانیم بگوییم مدیریت ما موفق بوده که مردم به ما نمره مثبت بدهند.

در این مراسم، سردار «محمدرضا موحد» به عنوان فرمانده سپاه کربلا معرفی شد و از خدمات سردار «سیاوش مسلمی» تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار