به گزارش دفاع پرس ازکرمان، سردار رضا بنی اسدی فرمانده انتظامی کرمان درحرکتی نمادین و تحسین برانگیز، آرزوی فرزند شهید مدافع حرم را محقق کرد.
بنابراین گزارش، احسان بادپا فرزند شهید حسین بادپا که 8 سال سن دارد و آرزو دارد «پلیس» باشد، با همت فرمانده انتظامی کرمان و مدیر کل بنیاد شهید استان توانست برای چند ساعت لباس فرمانده نیروی انتظامی را به تن کند و در مراسمی نمادین که مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز حضور داشت، در دفتر فرمانده نیروی انتظامی اقامت کند.
یادآور می شود؛ سردار شهید حسین بادپا از رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس از دیار کرمان در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) به شهادت رسید. این یادگار دوران دفاع مقدس بیش از ۴ سال به عنوان مسئول محور شناسایی و در مقاطعی نیز فرمانده گروهان و معاون گردان لشکر41 ثارالله، درجبهه های نبرد حق علیه باطل مشغول فعالیت بود.
سردار بادپا جانباز ۷۰ درصد با وجود اینکه دردوران دفاع مقدس یک چشم خود را ازدست داد، ولی در ماموریتهای جنوبشرق لشکر۴۱ ثارالله در مبارزه با عناصر ضد انقلاب و اشرار نیز فعال بود.
این شهید بزرگوار در اواخر فرودین ماه سال گذشته در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل گشت.